Με Μίλωνα και δίψα για βαθμούς σήμερα στο Κλειστό η Καλαμάτα ’80

Με Μίλωνα και δίψα για βαθμούς σήμερα στο Κλειστό η Καλαμάτα ’80

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών που πραγματοποιήθηκε χθες στην ΕΟΠΕ ανέδειξε αντίπαλο της Καλαμάτας ’80 τον Μίλωνα σε έναν αγώνα που θα γίνει στις 6 Μαρτίου στο Κλειστό της Παραλίας, ενώ τα άλλα ζευγάρια είναι: Κηφισιά-Ολυμπιακός, Άθλος Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός.

Τον ίδιο αντίπαλο θα αντιμετωπίσει όμως σήμερα και σήμερα το απόγευμα στην έδρα της η τοπική μας ομάδα για το πρωτάθλημα της Volley League.

Η Καλαμάτα ’80 δίνει «μάχη» παραμονής και παρ’ ότι ο αντίπαλός της είναι σαφώς ανώτερος και πιο έμπειρος (είναι στην 4άδα των πρωτοπόρων και έφτασε μέχρι τους «8» του ευρωπαϊκού κυπέλλου CEV) είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς.

Για την ακρίβεια οι «Λύκοι» έχουν δείξει ότι είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στις «μεγάλες» ομάδες, όμως αυτή τη φορά χρειάζεται να πάνε την προσπάθεια μέχρι τέλους, εξασφαλίζοντας κάτι χειροπιαστό.

Τον δικό τους ρόλο καλούνται να παίξουν οι φίλαθλοι της Καλαμάτας και ευρύτερα της Μεσσηνίας παροτρύνοντας τους παίκτες από τις κερκίδες. Η διοίκηση της τοπικής μας ομάδας υπενθυμίζει την ανάγκη για έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίων και προσέλευση στο Κλειστό της Παραλίας, η οποία γίνεται με κάρτα διαρκείας, εισιτήριο ημέρας ή μαθητική πρόσκληση (προπώληση και διάθεση στα Υλικά Μπουσούνης, Νέδοντος 130, και σήμερα 08.00-14:00 ή στα εκδοτήρια του Σταδίου 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη)

Πρόγραμμα 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο Παραλίας, 17.00: Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητέ: Κουτσούλας, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κοσμάς, Σπίνας, Γραμματεία: Μισιάκα.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», 17.00: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Συρίγος, Δρόσος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», 19.00: Α.Σ. Άθλος – Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαχρήστου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Γυμναστήριο Ζηρίνειου, 17.00: Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κώτσιας, Σπίγγου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Ρεπό ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π..