Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την Καλαμάτα σε φάση ανασυγκρότησης, επανεκκίνησης, αντεπίθεσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την Καλαμάτα σε φάση ανασυγκρότησης, επανεκκίνησης, αντεπίθεσης

Μόλις τρεις εβδομάδες απομένουν μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και στην ηγεσία του αρχίζουν να αντιλαμβάνονται, πρώτον, ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν και, δεύτερον, ότι η αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα αποτελεί μονόδρομο.

Στο πλαίσιο αυτό στελέχη του κόμματος συμμετέχουν σε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, προκειμένου να επισημάνουν ότι θα πρέπει να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια, να μαζευτούν τα… απόνερα της αποχώρησης βουλευτών και στελεχών και ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο πρόγραμμα εν όψει και των ευρωεκλογών στις αρχές του καλοκαιριού.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, χθες διεξήχθη ανοιχτή συνέλευση των οργανώσεων μελών Καλαμάτας, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Rex, με κεντρικούς ομιλητές τη Ρένα Δούρου και τον Πάνο Ρήγα.

Στόχος, όπως σημείωσαν οι δύο ομιλητές, η ανασυγκρότηση του κόμματος, ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. να καταφέρει να εκφράσει μαζί με τους πολίτες την κοινωνική πλειοψηφία, τις παραγωγικές δυνάμεις, με σκοπό να προχωρήσει η δομική ανασυγκρότηση της χώρας.

Όπως επισήμαναν τα δύο στελέχη του κόμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ έχει αφήσει πίσω του μια πολύ δύσκολη περίοδο κι έχει εισέλθει σε νέα φάση, της ανασυγκρότησης, της ανασύνταξης, της συσπείρωσης. Της επανεκκίνησης. Και της αντεπίθεσης στη Δεξιά.

Το κόμμα ήδη αρχίζει να λειτουργεί και με τα νέα δεδομένα. Αρχίζει τη δημιουργική όσμωση με τα θεματικά think tanks στο πλαίσιο μιας νέας σχέσης αλληλεπίδρασης με την κοινωνία. Κι όλα αυτά με σκοπό να πιάσει το νήμα της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τους πολίτες.

Νωρίτερα η Ρένα Δούρου με τον Πάνο Ρήγα και στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στις αγροτικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ακολουθεί στον πρωτογενή τομέα εμπαίζει τους αγρότες.
Α.Π.