Οριστικά χωρίς Τάτο και Κάνιας στη Ρόδο η Καλαμάτα

Οριστικά χωρίς Τάτο και Κάνιας στη Ρόδο η Καλαμάτα

Τέσσερις συνολικά απουσίες έχει να αντιμετωπίσει στην κυριακάτικη αναμέτρηση στη Ρόδο ο προπονητής της Καλαμάτας, Τόλης Τερζής. Εκτός από τους τιμωρημένους (θα εκτίσουν 1 αγωνιστική για 3 κίτρινες κάρτες) Μπαράλες και Αρίμπας, θα απουσιάσουν οι Τάτος και Κάνιας, οι οποίοι ούτε χθες ήταν σε θέση να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς με έμφαση στην επιθετική τακτική, ενώ υπήρξε και βίντεο-ανάλυση του αντιπάλου.

Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα είναι πρωινές και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ρόδο το Σάββατο, αεροπορικώς μέσω Αθήνας.

Στη Ρόδο και οι Νέοι της Καλαμάτας
Επιτέλους δράσης για τους Νέους της Καλαμάτας, καθώς μετά από αλλεπάλληλες αναβολές ξεκινάει το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2. Οι νεαροί «μελανόλευκοι» έχουν συμπεριληφθεί στον 3ο Όμιλο και θα κάνουν το ντεμπούτο τους παράλληλα με την ανδρική ομάδα στη Ρόδο! Ο αγώνας πρεμιέρας ανάμεσα στις ομάδες Κ19 του Διαγόρα και του ΠΣ Η Καλαμάτα θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/2 και ώρα 1 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα» και ορίστηκαν να τον διευθύνουν οι ντόπιοι διαιτητές (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) Αλέξανδρος Αυγενικού, Τσαμπίκος Πηδιάκης-Χρήστος Γκουγκότης, με παρατηρητή από την ίδια ΕΠΣ τον Χαράλαμπο Λάμπρου.

Στο άλλο ματς του ομίλου θα συναντηθούν την Κυριακή 18/2 στις 11.30 π.μ. Ηλιούπολη-Παναχαϊκή (διαιτητές οι Πειραιώτες Δαμιανάκης, Καφαλιάκος-Θανόπουλος). Ρεπό έχει ο Τηλυκράτης Λευκάδας.