Παρουσιάστηκε στην Αθήνα το νέο βιβλίο της Τίνας Κουτσουμπού

Παρουσιάστηκε στην Αθήνα  το νέο βιβλίο της Τίνας Κουτσουμπού

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τίνας Κουτσουμπού, με τίτλο: «Χλομά βουνά-στ’ αχνάρια του Χρηστομάννου», έγινε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων  Λογοτεχνών στην Αθήνα.

Το βιβλίο αποτελεί φόρο τιμής στους ανθρώπους που τολμούν να πετούν με τα φτερά ενός μεγάλου οράματος και με την ατσαλένια θέλησή τους, τελικά, κατορθώνουν στόχους μεγαλεπήβολους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Την ανάλυση ανέλαβαν ο Κώστας Καρούσος, λογοτέχνης, εικαστικός και πρόεδρος της Ε.Ε.Λ., καθώς και ο Βασίλης Μπαζάνης, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας, ο οποίος παρενέβη με κείμενο του συγγραφέα και φιλολόγου Γιώργου Δελιόπουλου. Η ποιήτρια Μίνα Ξηρογιάννη διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε ο Λεωνίδας Καλογεράς με την κιθάρα του, αποδίδοντας δικά του μουσικά κομμάτια.

Να σημειωθεί πως την παρουσίαση τίμησαν, επίσης, ο διευθυντής του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών Francesco Neri, μέλη του Συλλόγου Ελληνοαυστριακής Φιλίας, του Συνδέσμου Κορωναίων της Αθήνας, καθώς και πολλοί φίλοι της φιλαναγνωσίας.