Πλατεία 23ης Μαρτίου: Οι Ήρωες του ’21 επιστρέφουν στο χώρο τους

Πλατεία 23ης Μαρτίου: Οι Ήρωες του ’21 επιστρέφουν στο χώρο τους

Πρόοδος στο έργο αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης πλατείας 23ης Μαρτίου

Η υλοποίηση του έργου «Αναδιάταξη – αναδιοργάνωση πλατείας 23ης Μαρτίου» στην Καλαμάτα καταγράφει πρόοδο, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, καθώς ήδη εξελίσσονται παρεμβάσεις στο τμήμα της πλατείας που έχει επεκταθεί προς νότο.

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Κουτραφούρης υποστήριξε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαιρέσεων και καθαρισμού, όπως και η εγκατάσταση δικτύων και η τοποθέτηση των προτομών στις καθορισμένες από τη μελέτη θέσεις.

Τις επόμενες μέρες δε, αναμένεται να υλοποιηθούν η σκυροδέτηση της υπόβασης και η διάστρωση της πλατείας με τα υλικά και τις πλάκες που ορίζονται στην εγκεκριμένη μελέτη.

Το σημείο που εκτελούνται εργασίες επισκέφτηκε και έλαβε επιτόπια ενημέρωση για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η πρόοδος του έργου, σύμφωνα με τον κ. Κουτραφούρη, είναι καλή και εντός του χρονικού πλαισίου που η ανάδοχος εταιρεία έχει καταθέσει στην αρμόδια Υπηρεσία, με την ολοκλήρωση των εργασιών στο χώρο της πλατείας να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί κατά τους φετινούς εορτασμούς της 23ης Μαρτίου.