Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΑΠΕΒΙΩΣΕ και εκηδεύθη προχθές σεμνοπρεπώς η σεβαστή και παρά πάντων εκτιμωμένη δια τα εξαιρετικά ψυχικά προτερήματά της Γεωργία ιερέως Δαμήλου.

Η μεταστάσα πρότυπον αγαθής και εναρέτου οικοδεσποίνης εγκατέλειψε προώρως τα εγκόσμια, αφήνουσα απαρηγορήτους τους οικείους και συγγενείς της και μη αξιωθείσα να ίδη την χριστανικήν οικογένειαν ηυξημένην δια των τεσσάρων της τρυφερών βλαστών των οποίων την μόρφωσιν υπισχνείτο ευαγγελικήν.

ΤΟΝ αιδεσιμώτατον Αναστάσιον Δαμήλον ως και τους συγγενείς του το «Θάρρος» συλλυπείται θερμώς.

-ΑΥΡΙΟΝ περί την 4.15 δίδει συναυλίαν εν τη αιθούση του κινηματοθεάτρου ο διακεκριμένος βαρύτονος Σπύρος Καψάλης του ελληνικού μελοδράματος, εις την οποίαν προσεφέρθησαν ευγενώς να συμπράξουν και η Μ. Καρύγιαννης και η Δις Φούλα Δραγώνα.

Αι Καλάμαι αι οποίαι ήρχισαν τελευταίως να αναζωογονώνται καλλιτεχνικώς να παρευρεθούν, δεδομένου ότι συμμετέχουν δύο εκλεκταί συμπολίτιδες.

-Το ταχύπλοον ατμόπλοιον Ταΰγετος ανακαινισθέν τελείως άρχεται των τακτικών αυτού δρομολογίων. Αναχωρεί εκ του λιμένος μας εκάστην Δευτέραν εσπέραν με τας συνήθεις προσεγγίσεις δια Πειραιά, δεχόμενον επιβάτας και εμπορεύματα δι’ όλους τους λιμένας εσωτερικού και εξωτερικού.