Προφυλακίσθηκε ο 27χρονος Ρομά για τις κλοπές και τους «τσαμπουκάδες»

Προφυλακίσθηκε ο 27χρονος Ρομά για τις κλοπές και τους «τσαμπουκάδες»

Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγήθηκε ο 27χρονος Ρομά ο οποίος προφυλακίσθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του για τη σωρεία κλοπών που έχει διαπράξει.

Με γεμάτο ποινικό μητρώο από αναρίθμητες κλοπές, ακόμα και σε κακουργηματική μορφή, ο 27χρονος Ρομά συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο την προηγούμενη Τετάρτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ο ίδιος και μέλη της οικογένειάς του απείλησαν, εξύβρισαν και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και δικαστικό λειτουργό, όταν κατάλαβαν ότι θα συλληφθεί. Μάλιστα, ο 27χρονος χτύπησε με γροθιές αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Το τελευταίο διάστημα είχε κάνει 15 κλοπές, αρπάζοντας χρήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκε, μαζί όμως και τα καταγραφικά καμερών που κατέγραφαν τη δράση του!

Εκτός από τον ίδιο, είχαν συλληφθεί η μητέρα και η σύζυγός του, οι οποίες αφέθηκαν ελεύθερες και θα δικασθούν σε τακτική διαδικασία με τις κατηγορίες για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένου.