Ρένα Δούρου: «Ο κ. Μητσοτάκης θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την υποκρισία και τα ψέματά του»

Ρένα Δούρου: «Ο κ. Μητσοτάκης θα χρειαστεί να  αντιμετωπίσει την υποκρισία και τα ψέματά του»

Βρέθηκε στην κινητοποίηση των αγροτών στην Καλαμάτα και μίλησε μαζί τους

Για προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην Καλαμάτα η βουλεύτρια Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η κα Δούρου πήγε το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, όπου οι αγρότες είχαν παρατάξει τα τρακτέρ τους και αφού συνομίλησε μαζί τους, δήλωσε ότι η παρουσία του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη διαμαρτυρία δεν ήταν τυπική και ξαφνική.

Στο μυαλό της, συνέχισε, ήρθαν τα λόγια του Άδωνι Γεωργιάδη το Νοέμβριο του 2019, οπότε είχε πει στους αγρότες: «Τα ’σπειρες επί Τσίπρα, να τα πας στην Κουμουνδούρου». Τώρα, όπως είπε, πρέπει να τα πάνε προς Μοσχάτο με τη λογική του Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά την κα Δούρου, εδώ και πέντε χρόνια οι αγρότες, δηλαδή αυτοί από τους οποίους όλη η κοινωνία ζει, «δοκιμάζονται από την αδιαφορία που νομίζει η κυβέρνηση νούμερο δύο Μητσοτάκη πως μπορεί να κρύψει πίσω από την υπεροπλία των μέσων μαζικής ενημέρωσης».

Συμπλήρωσε δε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκεκριμένες και δε βρέθηκαν ανάμεσα στους αγρότες για να χαϊδέψουν αυτιά, αλλά για να βροντοφωνάξουν αυτό που βροντοφωνάζουν και οι Ευρωπαίοι αγρότες, και αφορά στο ΦΠΑ, τον ειδικό φόρο στο αγροτικό πετρέλαιο, την κιλοβατώρα.

Κλείνοντας εκτίμησε ότι είναι πολύ κοντά η μέρα που ο κ. Μητσοτάκης θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι τα τρακτέρ και τα μπλόκα, αλλά την υποκρισία και τα ψέματά του.