Σήμερα το ντέρμπι της Καλαμάτας με τον Ιωνικό στο Στάδιο

Σήμερα το ντέρμπι της Καλαμάτας με τον Ιωνικό στο Στάδιο

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλαμάτας για το παιχνίδι της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου με τον Ιωνικό, στο Στάδιο της Παραλίας (ώρα έναρξης 4 μ.μ.).

Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για την τοπική μας ομάδα, προκειμένου να μη χάσει άλλο έδαφος από την κορυφή του Νοτίου Ομίλου και να «πιάσει» τον αντίπαλό της στην 4η θέση του Νοτίου Ομίλου.

Η αναμέτρηση της Δευτέρας θα είναι το ντεμπούτο του νέου προπονητή της Μαύρης Θύελλας, Απόστολου Τερζή, ο οποίος αντικατέστησε τον Μάκη Χάβη, μετά την τελευταία ήττα από την Ηλιούπολη.

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ιωνικό αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές:
Κόβαλ, Γιαννίκογλου, Καραχάλιος, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Στρούγγης, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κατάλντι, Τάτος, Κάνιας, Κάτσε, Κοζορώνης, Ακόστα, Γρίβας, Ελιβέλτο, Μπαράλες, Πασάς, Κωτσόπουλος

Γενική είσοδος 5 ευρώ με Ιωνικό και απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων
Γενική είσοδο 5 ευρώ για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ιωνικό αποφάσισε η διοίκηση της Καλαμάτας, με την ΠΑΕ να γνωστοποιεί, ακόμη, ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα, δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη. Η προμήθειά τους θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (η οποία θα πρέπει να έχει εκδούσα αρχή στην Μεσσηνία), ενώ δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Τέλος, η ομάδα της Καλαμάτας υπενθυμίζει «ότι και σε αυτόν τον αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών».

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Άλεξ Λόπεθ
Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεξ Λόπεθ. Είναι Ισπανός κεντρικός χαφ, 26 ετών(2-6-97) με ύψος 1.76.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Εσπανιόλ και το καλοκαίρι του 2018 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της.

Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στην Λούγκο και τον Γενάρη του 2021 μετά από εξάμηνη επιστροφή του στην ομάδα της Καταλωνίας πήγε δανεικός στην Μιράντες.

Τον Γενάρη του 2023 πήρε μεταγραφή για την Αλκόρκον την οποία βοήθησε να ανέβει στην Β Ισπανίας.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 10 αγώνες πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου.


Super League 2-Nότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής
Σάββατο 3/2
Ολυμπιακός Β’ – Γιούχτας 3-1

Κυριακή 4/2
Διαγόρας – Τηλυκράτης 0-2

Χανιά – Καλλιθέα 0-0

Παναχαϊκή – Ηλιούπολη 1-2

Δευτέρα 5/2
Αιγάλεω – ΠΑΟ Β’, 15:00
Καλαμάτα – Ιωνικός (16:00 / Action 24): Τσέτσιλας (Καστοριά), Τζιουβάρας-Μπαλιάκας (Κοζάνης). 4ος Παπαγεωργίου (Αργολίδας), Παρατηρητής: Αργυρός (Αθηνών)
-Ο αγώνας Αιγάλεω-ΠΑΟ Β’ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο Πανιωνίου.