Συγκροτήσεις φορέων αλλά και εκμίσθωση χώρων στάθμευσης στο Δ.Σ. Καλαμάτας


Την τέταρτη συνεδρίαση για το νέο έτος έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα στις 7.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας. Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ξεχωρίζουν είναι η τροποποίηση – συμπλήρωση Διοικητικών Συμβουλίων Νομικών Προσώπων του Δήμου, ο ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Καλαμάτας στη Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας «Αειφόρος Πόλη», όπως και ο ορισμός μελών στο Διοικητικό του Συμβούλιο.

Επίσης, το Σώμα θα προχωρήσει σε συγκροτήσεις φορέων, όπως είναι το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, η  Επιτροπή Εθελοντισμού, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων.

Επιπρόσθετα, θα συζητηθεί το “ακανθώδες” θέμα του καθορισμού εξόδων παράστασης προέδρου και αντιπροέδρου των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου Δήμου Καλαμάτας και οι αποζημίωσης μελών Διοικητικών Συμβουλίων για τις συνεδριάσεις αυτών για το έτος 2024.

Τέλος, θα συζητηθούν τα θέματα της αναμόρφωσης προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2024, Δήμου Καλαμάτας και η εκμίσθωση υπαίθριων σταθμών αυτοκινήτων (βόρειο και κεντρικό parking), οι οποίοι βρίσκονται επί του ποταμού Νέδοντα.
Α.Π.