Τη Δευτέρα με Τηλυκράτη στο γήπεδο της Ηλιούπολης η Καλαμάτα

Τη Δευτέρα με Τηλυκράτη στο γήπεδο της Ηλιούπολης η Καλαμάτα

Στο γήπεδο της Ηλιούπολης τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 3 μ.μ. θα διεξαχθεί τελικά η συνάντηση της Καλαμάτας με τον Τηλυκράτη, για τη 18η αγωνιστική της Super League 2. Το Στάδιο της Λευκάδας αποκλείστηκε εξ αρχής, αφού έχει κριθεί ακατάλληλο, ενώ ο ορισμός του αγώνα στην Αγυιά αναιρέθηκε κατόπιν ανάκλησης της συναίνεσης της γηπεδούχου Παναχαϊκής, ενώ άλλαξε και η ημέρα (είχε προγραμματιστεί για Κυριακή).

Στα ευχάριστα για την Καλαμάτα είναι ότι στο σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι που ακολουθεί ο Τζερόνιμο Μπαράλες προπονήθηκε κανονικά χθες και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή μας Απόστολου Τερζή. Αντίθετα, ο Ανδρέας Τάτος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και με τη συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη. Η χθεσινή προπόνηση φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Μικρομάνης και επικεντρώθηκε σε ασκήσεις κυρίως επιθετικής τακτικής, ενώ υπήρξε και ανάλυση μέσω βίντεο αγώνων του Τηλυκράτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες αναζωογόνησης του χορταριού στο βοηθητικό γήπεδο της περιοχής Παλιάμπελα ολοκληρώθηκαν και από σήμερα θα είναι στην διάθεση της τοπικής μας ομάδας για τη συνέχεια της προετοιμασίας της. Όπως επίσης ενημέρωσε η ΠΑΕ από τη Δευτέρα 12/02/2024 θα ξεκινήσουν οι εργασίες αναζωογόνησης του χορταριού στο Δημοτικό Γήπεδο Μικρομάνης.