Ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου το 11ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου το 11ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Στις 25 Φεβρουαρίου από το Ιστορικό Κέντρο ανοίγει φέτος το 11ο κατά σειρά Καλαματιανό Καρναβάλι, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της “Φάρις”, το οποίο συνεδρίασε προχθές.

Το κλείσιμο προβλέπεται στις 17 Μαρτίου με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Την επομένη, Καθαρά Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί η αποκριάτικη παιδική εκδήλωση Color festival στην παραλία – ακτή Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Στο διάστημα των ημερών της Αποκριάς έχουν προγραμματιστεί ακόμα μια σειρά από εορταστικά δρώμενα, τα οποία θα δώσουν και τον απαραίτητο αποκριάτικο τόνο.

Ο προϋπολογισμός, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, θα φτάσει στα 69.000 ευρώ, μειωμένος κατά 10.000 περίπου ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό πρόγραμμα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης, Σωτήρης Κριτσωτάκης.

Από την πλευρά της μειοψηφίας, ο Τάσος Πολυχρονόπουλος σχολίασε επικριτικά ότι για ακόμη μία χρονιά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων δε συζητήθηκε καν στο Διοικητικό Συμβούλιο της “Φάρις”, αλλά ήρθε έτοιμο, χωρίς διάλογο.