Δήμος Δυτικής Μάνης: Ενημέρωση για τακτοποίηση οφειλών για παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας

Δήμος Δυτικής Μάνης: Ενημέρωση για τακτοποίηση οφειλών για παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας

Να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν για την παραχώρηση αιγιαλού και παραλίας καλεί τους επιχειρηματίες ο Δήμος Δυτικής Μάνης.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, οι επιχειρηματίες οι οποίοι εντός του 2023 σύναψαν σύμβαση με το Δήμο Δυτικής Μάνης και την Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, είτε με απευθείας παραχώρηση (όμοροι) είτε με πλειοδοτική δημοπρασία, πρέπει μέχρι την 31η Μαρτίου 2024 να έχουν προβεί στην αποπληρωμή των δόσεων του τρέχοντος έτους υπέρ Δήμου και υπέρ Δημοσίου, ειδάλλως η σύμβασή τους θα λυθεί αυτοδίκαια.

Μάλιστα, για το ποσοστό υπέρ του Δήμου οι επιχειρηματίες μπορούν να προβούν στην αποπληρωμή είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του Δήμου Δυτικής Μάνης είτε μέσω του IBAN: GR21 0171 3430 0063 4303 0022 374, με την αιτιολογία «Τέλος 2024 για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας στη παραλία……..».

Για οποιαδήποτε τροποποίηση της σύμβασής τους θα πρέπει μετά την 1η Απριλίου 2024 να επικοινωνήσουν αποκλειστικά με την Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας.