Η Καλαμάτα ο φθηνότερος προορισμός από Αθήνα για την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με την Pricefox

Η Καλαμάτα ο φθηνότερος προορισμός από Αθήνα για την Καθαρά Δευτέρα σύμφωνα με την Pricefox

Ο Μάρτιος έχει το προτέρημα να διαθέτει δύο τριήμερα -της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου- και η Pricefox έκανε έρευνα για κατοίκους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, για το πού μπορούν να ταξιδέψουν οικονομικά. Οι τιμές υπολογίστηκαν στις 29/02, βάσει των τιμών δημοφιλούς πλατφόρμας κράτησης ξενοδοχείων και του vriskoapostasi.gr.

Τριήμερο Καθαρής Δευτέρας
Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με αφετηρία την Αθήνα πιο οικονομικός προορισμός αναδεικνύεται η Καλαμάτα. Το συνολικό κόστος για το άτομο, για 3 διανυκτερεύσεις και μετακίνηση με αυτοκίνητο, ανέρχεται στα 133 ευρώ.

Το Ναύπλιο ακολουθεί ως δεύτερη πιο οικονομική επιλογή με 149 ευρώ / άτομο και ο Βόλος τρίτος με 198 ευρώ / άτομο.

Στην κορυφή των πιο ακριβών προορισμών για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με αφετηρία την Αθήνα βρίσκεται η Αράχωβα με 253 ευρώ / άτομο, ενώ σχεδόν 20 ευρώ πιο φθηνό ανέρχεται το Γαλαξίδι με 234 ευρώ / άτομο.

Τριήμερο 25ης Μαρτίου
Σχετικά χαμηλότερες οι τιμές που παρατηρούνται για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, για όσους έχουν ως βάση τους την Αθήνα. Συγκεκριμένα, το Γαλαξίδι αναδεικνύεται η οικονομικότερη επιλογή με 121 ευρώ / άτομο, ενώ η Καλαμάτα ακολουθεί με 134 ευρώ / άτομο.

Σχεδόν 150 ευρώ / άτομο κοστίζει το τριήμερο στο Ναύπλιο και 161 ευρώ / άτομο στο Βόλο. Πιο ακριβός προορισμός είναι η κοσμοπολίτικη Αράχωβα με το κόστος να ανέρχεται στα 190 ευρώ / άτομο.