Η Καλαμάτα θέλει νικηφόρο «φινάλε» κόντρα στην Athens Kallithea F.C.

Η Καλαμάτα θέλει νικηφόρο «φινάλε» κόντρα στην Athens Kallithea F.C.

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Super League 2 και η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει την Athens Kallithea F.C., που οδηγεί σταθερά την «κούρσα» στο Νότιο Όμιλο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η τοπική μας ομάδα θέλει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση, κλείνοντας έτσι θετικά τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του «Μαραθωνίου» της Super League 2.

Με ενδεχόμενη νίκη της η Καλαμάτα, θα μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή και παράλληλα θα μπει με ανεβασμένη ψυχολογία στα «play – offs” (αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον).

Η διοίκηση της Καλαμάτας μέσω ανακοίνωσής της απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να γεμίσει την Κυριακή το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Βέβαια, ο φίλαθλος κόσμος όλη τη σεζόν δεν στήριξε την τοπική μας ομάδα, καθώς η πορεία της ήταν μέτρια (και όσο προχωρούσε το πρωτάθλημα απομακρυνόταν από την κορυφή).

Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε ότι το κυριακάτικο ματς θα είναι το τρίτο μεταξύ των 2 ομάδων την εφετινή σεζόν, καθώς προηγήθηκαν εκείνο για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου η Athens Kallithea F.C. πήρε την πρόκριση με πέναλτι και για τον α΄ γύρο της Super League όπου πήρε τη νίκη με 1-0.

________________________ 

O Kωνσταντίνος Περράκης «σφυρίζει» το ντέρμπι Καλαμάτας – Athens Kallithea F.C.

Ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθήνας ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι Καλαμάτας – Athens Kallithea F.C., που διεξάγεται την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 2.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας και είναι για την 22η (και τελευταία) αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Βοηθοί θα είναι ο Ανδρέας Μεϊντάνας από την ΕΠΣ Αχαΐας και Δημήτριος Σαμοΐλης από την ΕΠΣ Αθήνας, τέταρτος διαιτητής ο Νικόλαος Γεωργόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Οι διαιτητές στους υπόλοιπους αγώνες του Νοτίου Ομίλου

Οι διαιτητές και οι βοηθοί που ορίστηκαν να «σφυρίξουν» τις υπόλοιπες συναντήσεις της 22ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, είναι οι εξής:

Κυριακή  9 Μαρτίου – 2.00 μ.μ.

Ολυμπιακός Β. – Παναχαϊκή: Ιωάν. Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Λυκ. Τσολακίδης (Αθήνας), Παντ. Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

Χανιά – Γ.Σ. Ηλιούπολη: Παν. – Ραφ Τσιάρας (Καβάλας), Μιχ. Παπαδάκης (Ηρακλείου), Πετρ. Πάτρας (Μακεδονίας)

Αιγάλεω – Ιωνικός: Αρ. Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), Νικ. Μανούρας (Δυτικής Αττικής), Δημ. Φίλος (Βοιωτίας)

Παναθηναϊκός Β΄- Διαγόρας Ρόδου: Ηλ. Κόκκορης (Εύβοιας), Κων. Καλαμπόκης  (Αιτωλοακαρνανίας), Παν. Σπηλιώτης (Κορινθίας).

Γιούχτας – Τηλυκράτης Λευκάδας: Αν. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πολ. Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Ανδρ. Φωτόπουλος (Αθήνας).