Καλαμάτα – Καλλιθέα: Κάλεσμα στον κόσμο με γενική είσοδο 5 ευρώ

Καλαμάτα – Καλλιθέα: Κάλεσμα στον κόσμο με γενική είσοδο 5 ευρώ

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει την Κυριακή το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας στο ματς της 22ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, με την πρωτοπόρο Athens Καλλιθέα απευθύνει η διοίκηση της Καλαμάτας μέσω ανακοίνωσής της.

Παράλληλα με  απόφαση του Προέδρου της Καλαμάτας Γιώργου Πρασσά ορίστηκε γενική είσοδος 5 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 14.00 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας έχουμε ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς με την Athens Καλλιθέα.

Τίποτα δεν έχει κριθεί και καλούμε τον κόσμο για ακόμα μια φορά να κάνει αυτό που εκείνος γνωρίζει καλά.

Εσείς θα είστε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας και όλοι μαζί θα αποδείξουμε ποια είναι η Μαύρη Θύελλα.

Με απόφαση του Προέδρου μας κ.Πρασσά έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ και μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ ώρες 09.00-17.00, είτε από τα εκδοτήρια του σταδίου δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας και ηλεκτρονικά από το site της ομάδας μας.

Εισιτήρια
Υπενθυμίζουμε ότι και αυτόν το αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα – One Family, όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Η νίκη είναι μονόδρομος και με την παρουσία σας στην εξέδρα θα επιτευχθεί».

Κανονικά Αρίμπας, Στρούγγης και Ελιβέλντο
Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Πιο συγκεκριμένα, ο  Αρίμπας που αντικαταστάθηκε στο πρόσφατο  ματς με την Παναχαϊκή και ο Στρούγγης που δεν ήταν στην αποστολή, έκαναν προπόνηση κανονικά, ενώ ο Κωτσόπουλος θα συμμετάσχει  σήμερα σε ένα μέρος του προγράμματος.

Ένα μικρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ελιβέλντο, αλλά αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων σήμερα.

Τέλος, η  οικογένεια της «Μαύρης Θύελλας» ολοένα και αυξάνεται, καθώς η σύζυγος του Βασίλη Τριανταφυλλάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες του, τους εύχονται να τους ζήσει και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν.