Καλαμάτα: Θετικό φιλικό τεστ με Αιγάλεω και περιμένει Χανιά και Ηλιούπολη

Καλαμάτα: Θετικό φιλικό τεστ με Αιγάλεω και περιμένει Χανιά και Ηλιούπολη

Με εύκολες νίκες για την πρωτοπόρο Καλλιθέα στην Ηλιούπολη (0-4) και του Ιωνικού κόντρα στα Χανιά (5-1) ξεκίνησαν τα πλέι οφ στο Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Η Καλαμάτα αξιοποίησε το ρεπό της με ένα φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο στο Στάδιο της Παραλίας, επικρατώντας με 2-0 απέναντι στο Αιγάλεω (οι φιλοξενούμενοι είχαν αναβολή για τα πλέι άουτ).

Η Μαύρη Θύελλα θα ξεκινήσει τις δικές της επίσημες υποχρεώσεις στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου (14:30 / Action 24), υποδεχόμενη τα Χανιά, ενώ στο άλλο ματς θα συναντηθούν παράλληλα Καλλιθέα–Ιωνικός (16:45 / Action 24). Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα η Καλαμάτα θα δώσει και 3ο παιχνίδι στο Στάδιο της Παραλίας, καθώς την Τετάρτη 3 Απριλίου θα φιλοξενήσει την Ηλιούπολη, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους «μελανόλευκους» μέσα σε εορταστικό κλίμα και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα λόγω των γενεθλίων του Μάκη Γιαννίκογλου και του Γκαέλ Ακόστα. Ο Καβαλιώτης τερματοφύλακας μας έκλεισε τα 31 χρόνια του, ενώ ο Μεξικανός εξτρέμ τα 32. «Διοίκηση, προπονητικό team και οι συμπαίκτες τους, ευχόμαστε στους παίκτες μας να τα εκατοστίσουν και να έχουν την υγεία τους» αναφέρει σε ευχετήρια ανακοίνωση η ΠΑΕ, ενημερώνοντας παράλληλα ότι μοναδικό πρόβλημα και αμφίβολος για το παιχνίδι με τα Χανιά είναι ο τραυματίας Τζανακάκης (έχει αιμάτωμα στην γάμπα).

Καλή εμφάνιση με δύο 11άδες

Στο φιλικό κόντρα στο Αιγάλεω ο προπονητής Τόλης Τερζής παρέταξε δύο διαφορές 11άδες ανά ημίχρονο (συν ο πρώην αρχηγός της Εράνης, Γιώργος Πέππας στο β΄μέρος), με αμφότερες να βγαίνουν νικήτριες στα 55λεπτα ημίχρονα που διεξήχθησαν. Το σκορ διαμορφώθηκε με δύο πανομοιότυπα γκολ, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, στο 33’ με τον Άλβες και στο 73’ με τον Στρούγγη (από εκτελέσεις του Τάτου και του Κάτσε αντίστοιχα).

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Καυκάς, Καραμπέτσος-Φλέσσας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Τόλης Τερζής): Γιαννίκογλου, Μοζέρ, Αρίμπας, Κωστούλας, Κωνσταντινόπουλος, Κατάλντι, Άλβες, Τάτος, Ελιβέλτο, Γρίβας, Κωτσόπουλος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Κοβάλ, Κοζορώνης, Στρούγγης, Καρασαλίδης (75’ Πέππας), Βαλεριάνος, Κάτσε Λόπεζ, Ακόστα, Πασάς, Μπαράλες, Κάνιας.

Super League 2-Νότιος Όμιλος (πλέι οφ)

Η βαθμολογία σε 1 αγώνα

1. Καλλιθέα 27

2. Χανιά 22

3. Ιωνικός 21

4. Καλαμάτα 18

5. Ηλιούπολη 18

-Οι ομάδες μεταφέρουν τους μισούς από τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ έναν αγώνα λιγότερο έχει η Καλαμάτα, η οποία έκανε ρεπό στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Στην Α’ Εθνική ανεβαίνει ο 1ος.