Κολωνός: Απαλλακτική για τον Μίχο όσον αφορά στον βιασμό της ανήλικης η εισαγγελέας – Για ποιες κατηγορίες ζήτησε ενοχή

Κολωνός: Απαλλακτική για τον Μίχο όσον αφορά στον βιασμό της ανήλικης η εισαγγελέας – Για ποιες κατηγορίες ζήτησε ενοχή

Λόγω αμφιβολιών η απαλλακτική πρόταση για τον Ηλία Μίχο

Απαλλακτική για τα αδίκηματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών αλλά και για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού (σ.σ. η εισαγγελέας ως προς τη μαστροπεία ζήτησε μετατροπή σε διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται) σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες για τον Ηλία Μίχο η εισαγγελέας της έδρας όπου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας σήμερα αναπτύσσει την πρότασή του επί της ενοχής ή μη των 26 κατηγορουμένων της υπόθεσης και μέχρι στιγμής φέρεται να έχει προτείνει την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου, δηλαδή του Ηλία Μίχου από το αδίκημα του βιασμού της ανήλικης.

Αναλυτικότερα η εισαγγελέας φέρεται να έχει προτείνει την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί.

Ακόμη φέρεται να έχει ζητήσει την ενοχή του εν λόγω κατηγορούμενου για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία. Επιπλέον η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε την ενοχή Μίχου και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται αλλά και για οπλοκατοχή.

Αντίθετα η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο Μίχος λόγω αμφίβολιων για βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Η εισαγγελική πρόταση συνεχίζεται.

Πηγή: protothema.gr