Ο Φωτιάς από την Πέλλα «σφυρίζει» το Καλαμάτα-Χανιά

Ο Φωτιάς από την Πέλλα «σφυρίζει» το Καλαμάτα-Χανιά

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν την προσεχή Κυριακή τα πλέι οφ της Super League 2, με τον αγώνα της Καλαμάτας κόντρα στα Χανιά να αναλαμβάνει ο Βασίλης Φωτιάς, από την Ένωση Πέλλας. Παρ’ ότι είναι διεθνής διαιτητής, η ανακοίνωση του ονόματός του έφερε αντιδράσεις από την πλευρά της κρητικής ομάδας. Όπως και να ‘χει η μεθαυριανή αναμέτρηση (31/3) θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. (Action 24) στο Στάδιο της Παραλίας με διαιτητή τον κ. Φωτιά και βοηθούς τους Ψάρρη (Ζακύνθου) και Μωυσιάδη (Γρεβενών). Το άλλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα Καλλιθέα – Ιωνικός (16:45 Action 24) θα «σφυρίξει» ο Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας), με συνεργάτες στις γραμμές τους  Στάικο (Λάρισας)-Κούλα (Ξάνθης), ενώ ρεπό έχει η Ηλιούπολη.

Τα εισιτήρια για τους φιλάθλους
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Καλαμάτα ξεκίνησε από χθες η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα των Χανίων, αγώνας των play offs που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Κυριακή 31/3 στις 14.30. Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται και σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Φραντζή κατά τις ώρες 09.00-17.00, καθώς και δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.

Τιμές Εισιτηρίων: VIP 30 ευρώ / Υπόλοιπες Θύρες 10 Ευρώ

Επίσης, γίνεται διάθεση των εισιτηρίων και ηλεκτρονικά από το site της ομάδας μας:

www.fckalamata.gr/eisitiria

Υπενθυμίζουμε ότι και αυτόν το αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

-Το ΔΣ της Super League 2 ανακοίνωσε την έγκριση πρόσληψης του Χαράλαμπου Σταμούλης ως Γενικού Διευθυντή της διοργανώτριας ένωσης του πρωταθλήματος.