Όλα για τη νίκη η Καλαμάτα στο σημερινό ντέρμπι με τα Χανιά

Όλα για τη νίκη η Καλαμάτα στο σημερινό ντέρμπι με τα Χανιά

Στη «μάχη» των πλέι οφ της Super League 2 θα μπει σήμερα η Καλαμάτα και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για ένα νικηφόρο ξεκίνημα που θα της επιτρέψει να διατηρήσει ουσιαστικές ελπίδες ανόδου.

Το ντέρμπι με τα Χανιά, για τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου, θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. (Action 24) στο Στάδιο της Παραλίας και θα το διευθύνει ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Φωτιάς, με βοηθούς τους Ψάρρη (Ζακύνθου) και Μωυσιάδη (Γρεβενών). Αμφίβολη, για την τοπική μας ομάδα, είναι η συμμετοχή του Τζανακάκη.

Δεδομένου ότι οι 5 ομάδες που συμμετέχουν μεταφέρουν τους μισούς βαθμούς τους από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το 3ποντο της νίκης θα επιτρέψει στην τοπική μας ομάδα, η οποία είχε ρεπό στην πρεμιέρα, να καλύψει την βαθμολογική ψαλίδα με τους Κρητικούς και να περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων: Καλλιθέα – Ιωνικός (16:45 Action 24).
Ρεπό έχει η Ηλιούπολη.

-Τα εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι θα συνεχίσουν να διατίθενται δύο ώρες πριν την έναρξη, καθώς και ηλεκτρονικά μέσα από το https://www.fckalamata.gr/eisitiria/.

Οι τιμές είναι 30 ευρώ για τη θύρα των επισήμων και 10 ευρώ για τις υπόλοιπες, ενώ θα λειτουργήσει σε αυτή την τιμή οικογενειακή κερκίδα (γονείς και παιδιά έως 12 ετών με 10 ευρώ).

Super League 2-Νότιος Όμιλος (πλέι οφ)

Η βαθμολογία σε 1 αγώνα
1. Καλλιθέα 27
2. Χανιά 22
3. Ιωνικός 21
4. Καλαμάτα 18
5. Ηλιούπολη 18