Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΤΗΝ παρελθούσαν Κυριακήν συνήλθον εις γενικήν συνέλευσιν οι παρά τη Ομοσπονδία Επαγγελματιών της πόλεώς μας αντιπρόσωποι των επαγγελματικών Σωματείων ενώπιον των οποίων εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανώσεως ο Πρόεδρος Κούσης έκαμε εκτενή ανάπτυξιν των πεπραγμένων κατά το διαρρεύσαν χρονικόν διάστημα της θητείας του Συμβουλίου με την δήλωσιν ότι δέχεται οίον δήποτε έλεγχον είτε γενικόν, είτε μερικόν τόσον εκ μέρους των παλαιών όσων και των νέων αντιπροσώπων ως προς τα πράγματα της διοικήσεως της Ομοσπονδίας.

ΑΠΑΝΤΕΣ οι παρευρεθέντες εξήραν το έργον της Ομοσπονδίας μηδενός εξαιρουμένου, είτα εξελέγη η υπό του Καταστατικού προβλεπομένη Εξελεγκτική Επιτροπή προς έλεγχον των βιβλίων ταμείου κ.λπ., απετελέσθη  δε εκ των Θεμ. Δαρίτση αντιπροσώπου, Ζυθοπωλών Γεωργ. Παπαδόγιαννη και Π. Θεοδωροπούλου αντιπροσώπου των Ξενοδόχων, οίτινες θα επιληφθώσι του ελέγχου υποβάλλοντες εις την γενικήν συνέλευσιν της προσεχούς Κυριακής την έκθεσήν των.

ΠΡΟΤΑΣΕΙ του προέδρου της Ομοσπονδίας αποφασίζεται δια παμψηφίας πλην δύο, η υποβολή υποψηφιοτήτων εκ μέρους των ενδιαφερομένων δια τα διάφορα αξιώματα της οργανώσεως αντιπροσώπων, οίτινες κατόπιν γενικής αποφάσεως υποχρεούνται μέχρις αύριον το εσπέρας να παραδώσωσι τας σχετικάς προς τούτο αιτήσεις εις τον γραμματέα της Ομοσπονδίας.