Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ θετικώς ότι το Διοικητικόν Συμβούλιον του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου απεφάσισε την πραγματοποίησιν της επεκτάσεως του εν τω πεδίω των ασκήσεων Γυμναστηρίου, εις τρόπον ώστε τούτο να δύναται να εξυπηρετήση αφ’ ενός μεν τας αθλητικάς ανάγκας της πόλεώς μας, αφ’ ετέρου δε να περιέχη άρτιον γήπεδον δια ποδοσφαιρικάς συναντήσεις.

Η ωραία ιδέα μετά ώριμον σκέψιν απεφασίσθη χωρίς παρελκύσεις να πραγματοποιηθή ευθύς αμέσως παρ’ όλας τας οικονομικάς δυσχερείας εις ας ευρίσκεται ο Σύλλογος. Εις τούτο συνετέλεσεν τα μέγιστα και το εν Καλάμαις Υποκατάστημα της Τραπέζης Κωστοπούλου και ιδία ο φίλαθλος Διευθυντής αυτού Πάνος Κωστόπουλος, χάρις εις την προσωπικήν δε αυτού ενέργειαν το Υποκατάστημα παρέδωσε δάνειον 35.000 χιλ. δραχμών τη εγγυήσει των εκ των μελών του Συλλόγου Β. Παλαμάρα, Φιλ. Κατσανού και Ν. Αντωνακοπούλου.

ΑΠΟ χθες ήρξατο η κατεδάφισις των παλαιών τοίχων του υπάρχοντος Γυμναστηρίου και η ανοικοδόμησις των νέων ως και η ισοπέδωσις του γηπέδου, των σχετικών εργασιών συντελουμένων μετά μεγίστης δραστηριότητος εις τρόπον ώστε να είναι τελείως τούτο έτοιμον εντός ελαχίστων ημερών.