Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

Ο εκ Καλαμών Ηλίας Σπηλιώτης ταξειδεύων με τον Πατραϊκόν συρμόν παρά τον σιδηροδρομικόν Σταθμόν Ανεμοχωρίου απώλεσε εκ του βαγονίου καθ’ ην στιγμήν ούτος είχεν εξέλθη την βαλίτσα του και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 δραχμών περίπου. Ως δράσται συνελήφθησαν υπό της Αστυνομίας Κρεσταίνων οι Χρ. Ρηγόπουλος και Γ. Σκούφης εις χείρας των οποίων κατεσχέθησαν τα κλοπιμαία.

-ΠΡΟΧΘΕΣ εν πλήρη ημέρα, άγνωστοι εισελθόντες εντός της παρά την συνοικίαν Σπατοχώρι οικίας του Σωτηρίου Ρεμπατσούλια, αφήρεσαν δραχμάς μετρητάς 6.000 αίτινες προήρχοντο εξ αναδρομικής κρατικής επιχορηγήσεως καθόσον ο εν λόγω Ρεμπατσούλιας τυγχάνει ανάπηρος πολέμου. Η Αστυνομία καταγίνεται εις την ανακάλυψιν και σύλληψιν των δραστών.

-ΕΙΣ την Κυπαρισσίαν εσημειώθησαν αθρόα κρούσματα ιλαράς. Ο πρόεδρος του εκεί Ιατρικού Συλλόγου υποδεικνύει την διακοπήν των μαθημάτων των σχολείων.

-ΕΙΣ τα αιγοποίμνια της περιφερείας της Κοινότητος Σπιταλίου παρουσιάσθη ενδημική νόσος εξ ης απεδεκατίσθησαν πεντήκοντα εξ αυτών. Ζητείται η μετάβασις του Νομοκτηνιάτρου προς διάγνωσιν της νόσου και υπόδειξιν των μέσων της καταπολεμήσεως.