Σε καρναβαλικούς ρυθμούς όλη η Τριφυλία

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς  όλη η Τριφυλία

«Σε καρναβαλικούς ρυθμούς όλη η Τριφυλία» τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Τριφυλίας, με το οποίο κάνει γνωστό το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ειδικότερα:

-Σάββατο, 16 Μαρτίου, στην Κοινότητα Κεφαλόβρυσης (Ρίπεσι), 10.00 π.μ., κατασκευή του Καρνάβαλου. Το Ρίπεσι μας καλεί να φορέσουμε προβιές και να χτυπήσουμε κουδούνια για να ξυπνήσουμε τη φύση! Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ. ο καρνάβαλος θα καεί στην πυρά στη Μεγάλη Βρύση του χωριού, μετά την αντι-παρέλαση των Μασκαράδων Βοσκών!

-Σάββατο, 16 Μαρτίου, κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων, 11.30 π.μ.: Δράσεις δρόμου με τους Bubble Performing! Ξυλοπόδαροι, ακροβάτες, μάσκες, καπέλα, χρώματα, μουσική, χορός  σε μία αποκριάτικη γιορτή γεμάτη απρόσμενες εκπλήξεις! Διαδραστική δράση με σαπουνόφουσκες …Bubbles Walkabout!

-Σάββατο, 16 Μαρτίου, κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, 4.00 μ.μ.: 2η Ποδαράτη Παρέλαση. Οι καρναβαλιστές θα κατηφορίσουν από την Άνω Πόλη στις 4.00 μ.μ. με κέφι, χορό και διάθεση ξεφαντώματος. Θα φτάσουν στην πλατεία στις 5.00 μ.μ. και το πάρτυ θα αρχίσει! Dj live και πολλές εκπλήξεις! Με τη συνεργασία του ΜΕΣΚ, του Συλλόγου Γυναικών Κυπαρισσίας ΓΑΙΑ, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης & του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

-Σάββατο, 16 Μαρτίου, κεντρική πλατεία Κοπανακίου, 4.30 μ.μ.: Αποκριάτικο ξεφάντωμα! Δράσεις δρόμου με τους Bubble Performing! Εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, ακροβάτες της ζωής και της καρδιάς μας, μάσκες, πολύχρωμα καπέλα  και καρναβαλικοί ρυθμοί! Διαδραστική δράση με σαπουνόφουσκες… Bubbles Walkabout! Συνεργασία με τους: Εμπορικό Σύλλογο, Αθλητικό  Σύλλογο «Διαγόρα», Σύλλογο Πολυτέκνων Κοπανακίου, Σύλλογο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης.

-Κυριακή,17 Μαρτίου &  ώρα 3.00 μ.μ.: Πάμε ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. Καρναβαλική παρέλαση, μουσική σε τρελούς ρυθμούς, χορός, άρματα, καρναβαλιστές και η «Μουσική Μπάντα των Πειρατών», με παρουσιαστή τον Γιώργο Μανίκα! Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Μορφωτικό Σύλλογο «Πυρσός», το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών & τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων της πόλης.

-Καθαρά Δευτέρα, 18 Μαρτίου: Πετάμε χαρταετό και τρώμε σαρακοστιανά! Στην Αγία Κυριακή  σε συνεργασία με το Σύλλογο Αγίας Κυριακής. Στον Αετό και στην Πολυθέα.

Όλες οι εκδηλώσεις στηρίζονται από τις Τοπικές Κοινότητες».