Σήμερα στο Στάδιο το φιλικό της Καλαμάτας με το Αιγάλεω, «πρόβα» για Χανιά

Σήμερα στο Στάδιο το φιλικό της Καλαμάτας με το Αιγάλεω, «πρόβα» για Χανιά

Οι υπόλοιπες ομάδες της Super League 2 ετοιμάζονται για την πρεμιέρα των πλέι οφ και τα πλέι άουτ της κατηγορίας, ενώ Καλαμάτα και Αιγάλεω που έχουν ρεπό θα συναντηθούν σήμερα σε φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο της Παραλίας.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 2.30 μ.μ. και θα ισχύσει γενική είσοδος για τους φιλάθλους 5 ευρώ. Θα είναι ένα καλό τεστ που θα βοηθήσει στην αγωνιστική ετοιμότητα της τοπικής μας ομάδας για την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ που θα ακολουθήσει με τα Χανιά την άλλη εβδομάδα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η διαδικασία αρχίζει σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου στις 15.00 με την αναμέτρηση Ιωνικός – Χανιά (Action 24), ενώ τη Δευτέρα 25 Μαρτίου (15:00) θα παίξουν Ηλιούπολη – Καλλιθέα (Action 24). Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια: 1) Οι βαθμοί που συγκέντρωσε η κάθε ομάδα συνολικά σε κανονική περίοδο και πλέι οφ, 2) Η διαφορά τερμάτων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες σε κανονική περίοδο, πλέι οφ και πλέι άουτ αθροιστικά, 3)  Η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και πλέι οφ/πλέι άουτ αθροιστικά) και 4) Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και πλέι οφ/πλέι άουτ αθροιστικά).