Super League 2: Ρεπό στην πρεμιέρα των πλέι οφ η Καλαμάτα και αρχή «εντός» με Χανιά

Super League 2: Ρεπό στην πρεμιέρα των πλέι οφ η Καλαμάτα και αρχή «εντός» με Χανιά

Η κλήρωση των πλέι οφ της Super League 2 πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα, με την Καλαμάτα να έχει ρεπό στην πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου.

Έτσι, η Μαύρη Θύελλα θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει την άνοδο στην Α’ Εθνική υποδεχόμενη τα Χανιά κατά τη 2η αγωνιστική. Η έναρξη των πλέι οφ προγραμματίζεται να γίνει άμεσα, δηλαδή την προσεχή Κυριακή 24/3, ενώ μια εμβόλιμη αγωνιστική αναμένεται να οριστεί την Τετάρτη (3/4).

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία μεταφέρουν τους μισούς βαθμούς τους από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα μετά τη διεξαγωγή και των 8 επικείμενων αγωνιστικών θα ανέλθει στη Super League 1 (ένα ακόμη εισιτήριο θα δοθεί από το Βόρειο Όμιλο).

Με πλεονέκτημα 24 βαθμών αρχίζει η Καλλιθέα, τα Χανιά ξεκινούν από τη 2η θέση με 22 βαθμούς, ενώ κοινή αφετηρία 18 βαθμών έχουν Καλαμάτα, Ιωνικός και Ηλιούπολη.

Τόσο η συγκεκριμένη κατάταξη, όσο και η τελική της κανονικής διάρκειας σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο, επικυρώθηκαν στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ ανάμεσα στις διαδικασίες ήταν ακόμη, η εκλογή ως Αντιπροέδρου Α’ του Χρήστου Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Διαγόρας ) και ως Β’ του Γιώργου Ράλλη (ΠΑΕ Καλαμάτα).

Νότιος Όμιλος-Το πρόγραμμα των πλέι οφ
Α’ Γύρος 
24/3 Ρεπό
31/3 Καλαμάτα -Χανιά 
3/4 Καλαμάτα – Ηλιούπολη 
7/4 Ιωνικός – Καλαμάτα 
14/4 Καλαμάτα – Athens Καλλιθέα 

Β’ Γύρος
6η Αγωνιστική: Ρεπό
7η Αγωνιστική: Χανιά – Καλαμάτα
8η Αγωνιστική: Ηλιούπολη – Καλαμάτα
9η Αγωνιστική: Καλαμάτα – Ιωνικός 
10η Αγωνιστική: Athens Καλλιθέα – Καλαμάτα