ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Νέος συντονιστής ο Μανώλης Μάκαρης

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Νέος συντονιστής ο Μανώλης Μάκαρης

Σε συνέχεια των τοπικών εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής, συγκλήθηκε προχθές η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και με ομοφωνία και πνεύμα ενότητας εξέλεξε για νέο συντονιστή τον Μανώλη Μάκαρη.

Αναπληρώτρια συντονίστρια εκλέχθηκε η Αγγελική Γεωργακοπούλου, ενώ στη νέα 9μελή Συντονιστική Επιτροπή εξελέγησαν επίσης οι Ευστάθιος Γεωργακίλας, Ηλίας Κορομηλάς, Αναστάσιος Δρούλιας, Γεωργία Βασιλάκη, Αθανάσιος Μπόβης, Ιωάννα Φλώρου και Χρυσούλα Γεωγακαράκου.

Να σημειωθεί πως η Νομαρχιακή Επιτροπή είναι 25μελής και τη συμπληρώνουν οι: Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Μιχάλης Κουτίβας, Βασιλική Ράλλη, Κωνσταντίνος Γκόνης, Στέλλα Μπακολέα, Ασημάκης Ντεμερούκας, Θεώνη Μαυροειδάκου, Ιωάννης Κωνσταντόπουλος, Φωτεινή Μπούλμπου, Στέλιος Σπυρόπουλος, Σταυρούλα Χανδρινού, Ανδιανός Καραγιάννης, Σπύρος Κρασσακόπουλος, Σπυριδούλα Βαλαβάνη, Θεοδοσία Φλώρου και Βαΐα Βαϊοπούλου.

«Οι εκλογές για Νομαρχιακές Επιτροπές και Συντονιστικά Οργανώσεων Μελών», σημειώνεται σχετικά, «ανέδειξαν την αποφασιστικότητα, την οργανωτικότητα και την εσωκομματική μας δημοκρατία. Οι ψηφοφορίες της Κυριακής διεξήχθησαν από τις εφορευτικές μας επιτροπές με υποδειγματικό τρόπο και είχαν ικανοποιητική συμμετοχή, γι’ αυτό και δόθηκε παράταση μιας ώρας. Με τα νέα κομματικά όργανα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα ανασυγκρότησης στο δρόμο για τις ευρωπαϊκές και τις εθνικές εκλογές που θα αναδείξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε πρωταγωνιστική δύναμη. Είναι, επίσης, ένα βήμα έντονης ανανέωσης με τα νέα όργανα του κόμματος να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων και να περιλαμβάνουν τόσο νέα πρόσωπα όσο και καταξιωμένα στελέχη, επιστήμονες, μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων και αυτοδιοικητικούς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, για την πρόθεση να μετέχουν στην κοινή προσπάθεια, για την αξιοπρεπή παρουσία και την ενωτική διάθεση. Ευχαριστούμε όλους όσοι συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή αυτής της ελπιδοφόρας διαδικασίας και κυρίως τα μέλη μας που συνεχίζουν να αυξάνονται και να αγωνίζονται, με συναίσθηση της ευθύνης που έχει ανατεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ως αντιπολιτευτικού πόλου σε μια περίοδο κυβερνητικής ασυδοσίας και αντιδημοκρατικότητας, επιθέσεων στο κοινωνικό κράτος και όξυνσης των ανισοτήτων. Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την κοινωνία καλώντας όλους τους Μεσσήνιους να συναντηθούμε στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του».