«Τα παραμύθια ζωντανεύουν με τις κούκλες μας» από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

«Τα παραμύθια ζωντανεύουν με τις κούκλες μας» από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου (21 Μαρτίου) η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας την Τετάρτη, 20 Μαρτίου, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου, Ευριπίδου 2, διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά με τίτλο «Τα παραμύθια ζωντανεύουν με τις κούκλες μας».

Κατά την εκδήλωση η Λέττα Πετρουλάκη θα ζωντανέψει με τις κούκλες της το παραμύθι «Ο ερωτευμένος Μπακακίνος» από την ομώνυμη συλλογή παραμυθιών που έχει γράψει και εικονογραφήσει η ίδια.

Θα ακολουθήσει δε, εικαστικό εργαστήρι από την ίδια και την Ηρώ Θεοδώρου για τα παιδιά που θα συμμετέχουν με θέμα «Κατασκευάζω τον ήρωα του παραμυθιού».

Είσοδος ελεύθερη.

Δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6977437279, 6971540945.

«Ο ερωτευμένος Μπακακίνος»

Το παραμύθι “Ο ερωτευμένος Μπακακίνος” μιλά για ένα ευαίσθητο βατραχάκι που έχει βάλει στόχο να βρει την αγάπη με κάποια που θα τον συγκινήσει πολύ. Οι γονείς του, όμως, έχουν γι’ αυτόν άλλα σχέδια. Επιθυμούν να καταφέρει να γίνει super star στο τραγούδι και αρχηγός στη Λίμνη τους. Ο μικρός Μπακακίνος όμως δεν ενδιαφέρεται ούτε για τη δόξα ούτε για την εξουσία ούτε για τα πλούτη. Ονειρεύεται μόνο την αγάπη και τη βρίσκει στην όμορφη σαλαμάνδρα από το Μεξικό που έφτασε προσφυγοπούλα στη λίμνη του.

Άραγε, οι γονείς του θα αποδεχτούν την αγαπημένη του; Και ο ίδιος τι θα κάνει; Θα παλέψει για την αγάπη του;