7ο Κύπελλο κολύμβησης «Σπύρος Κοντόπουλος»: Γιορτή κολύμβησης από το ΝΟΚ με παιδιά, βετεράνους και Special Olympics

7ο Κύπελλο κολύμβησης «Σπύρος Κοντόπουλος»: Γιορτή κολύμβησης από το ΝΟΚ με παιδιά, βετεράνους και Special Olympics

Με επιτυχία διεξήχθη το 7ο Κύπελλο κολύμβησης «Σπύρος Κοντόπουλος» το διήμερο 27-28 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας, με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας. Συμμετείχε πλήθος αθλητών και αθλητριών, προαγωνιστικών ηλικιών 8-12 ετών βετεράνων, ενώ το θερμότερο χειροκρότημα κέρδισαν για την προσπάθειά τους αθλητές Special Olympics. Τη διοργάνωση στήριξε, μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «εκτιμά τις δράσεις που προάγουν το αίσθημα του αθλητισμού και θα συνεχίσει να ενισχύει τέτοιου είδους διοργανώσεις».

Αναφερόμενοι στους Διασυλλογικούς Αγώνες που ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του πρώην αντιπροέδρου του ΝΟΚ, Σπύρου Κοντόπουλου, οι υπεύθυνοι του καλαματιανού Ομίλου αναφέρουν: «Για άλλη μια χρονιά καταφέραμε να διοργανωθεί μια γιορτή για το κολύμπι  στην Καλαμάτα. Οι αγώνες τα είχαν σχεδόν όλα, special Olympics, προαγωνιστικά ηλικιών 8-12 χρόνων και βετεράνους (masters) κολυμβητές. Οι αγωνιστικές κατηγορίες δεν  επιτράπηκαν από την ΚΟΕ σε αυτή τη διοργάνωση λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής  του διεθνή αγώνα Ακρόπολης στο ΟΑΚΑ. Ας ελπίσουμε το κολυμβητήριο να τεθεί σε λειτουργία μετά την ενεργειακή αναβάθμιση έγκαιρα και του χρόνου να πραγματοποιηθεί μια ακόμα μεγαλύτερη διοργάνωση.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν, όπως και τους εθελοντές μας και τους χορηγούς μας:

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την οινοποιία Γκότση, την εταιρία Σιαμπή, Agrikies Country Retreat, τα ξενοδοχεία «Φαραί» και Ελίτ, την ψησταριά “Ο Κρητικός”, το εστιατόριο “Ακτή ΝΟΚ”  και το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας».