Χρηστίδης από Καλαμάτα: Αποδοκιμασία της Ν.Δ., ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

Χρηστίδης από Καλαμάτα: Αποδοκιμασία της Ν.Δ., ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ

Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών, Παύλος Χρηστίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της ψήφου, στο δρόμο προς τις ευρωκάλπες, καλώντας άπαντες να συμμετάσχουν και να επιλέξουν βάσει πολιτικής ταυτότητας. «Οι πολίτες στις ευρωπαϊκές εκλογές πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι αποφασίζεται το μέλλον μας κατά 80% στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ψήφος τους μετράει και σε αυτή την ψήφο πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο πολιτικοί».

Εκτίμησε ακόμη ότι την επομένη το ΠΑΣΟΚ θα βγει πιο ενισχυμένο και θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας διαφορετικής πολιτικής, αναγκαίας για την αλλαγή πορείας του τόπου.

Το κεντρικό διακύβευμα για τον ομιλητή εν όψει ευρωεκλογών είναι η αποδοκιμασία της Ν.Δ. και η ανάδειξη μιας σοβαρής αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντί της, που θα αποτελέσει κυβερνητική επιλογή για τους πολίτες στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αναφερόμενος στη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, επισήμανε ότι έχει τα περισσότερα πολιτικά χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε άλλο και στοχεύει στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος τόσο για την Ελλάδα όσο συνολικά για την Ευρώπη.