Ειδική Αγωγή: Παρέμβαση αύριο έξω από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Ειδική Αγωγή: Παρέμβαση αύριο έξω από τις  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Αύριο Παρασκευή 12/4, στις 10.00 το πρωί, θα συγκεντρωθούν έξω από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (κάτω από την πλατεία Υπαπαντής) ο Σύλλογος Γονέων Ειδικού Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Καλαμάτας, ο Σύλλογος Γονέων ΕΕΕΕΚ, ο Σύλλογος Γονέων ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ., η Ένωση Γονέων Καλαμάτας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Πελοποννήσου-ΣΕΕΠΕ.

Για το λόγο αυτό καλούν «όλους τους γονείς, και ιδιαίτερα τους γονείς των ειδικών σχολείων της πόλης, τους γονείς που τα παιδιά τους έχουν κουτσή παράλληλη στήριξη, τους γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα τμήματα ένταξης, τους γονείς που δεν έχουν πού να απασχολήσουν τα παιδιά τους μετά το πέρας του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζομένους που βιώνουν το Γολγοθά της υποστελέχωσης και δίνουν καθημερινό αγώνα, για να στηρίξουν τα παιδιά! Να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα που στερούν στα παιδιά μας! Προχωράμε όλοι μαζί για τα κοινά μας προβλήματα, για το κοινό μας μέλλον.

Η Ειδική Αγωγή στη χώρα μας εκπέμπει SOS: ελλείψεις σε εκπαιδευτικό, βοηθητικό και ειδικό προσωπικό τόσο στα ειδικά σχολεία όσο και στα σχολεία τυπικής ανάπτυξης καθιστούν πλέον ανεπαρκή τη βοήθεια που δίνεται στα παιδιά μας. Συνεχίζουμε τις δράσεις για να απαιτήσουμε αυτός ο Σεπτέμβρης να μην είναι ίδιος… Να καλυφθούν άμεσα όλα τα εκπαιδευτικά κενά και να γίνουν έστω σημαντικά βήματα για ασφαλή και σύγχρονα σχολικά κτήρια! Συνεχίζουμε».