Καλαμάτα: Αποχωρούν Κάτσε, Κοζορώνης-αγωνιστική συνέχεια στα Χανιά

Καλαμάτα: Αποχωρούν Κάτσε, Κοζορώνης-αγωνιστική συνέχεια στα Χανιά

Για τον αγώνα της Κυριακής (28/4, πιθανότατα 2.45 μ.μ.) στα Χανιά προετοιμάζεται πλέον η Καλαμάτα. Η συνάντηση με την ομώνυμη ομάδα είναι για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2 και έχει μονόπλευρο (κρητικό) και σε μεγάλο βαθμό θεωρητικό ενδιαφέρον. Η πρωτοπόρος Καλλιθέα δύσκολα θα χάσει την άνοδο, έχοντας ξεφύγει πλέον στους +6 βαθμούς στο Νότιο Όμιλο, έπειτα από τη νέα νίκη της επί της Καλλιθέας και την ήττα των Κρητικών από την Ηλιούπολη.

Η Καλαμάτα είχε ρεπό την περασμένη Κυριακή και το αξιοποίησε αγωνιστικά με το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο στο Στάδιο της Παραλίας, υποδεχόμενη στο Στάδιο της Παραλίας την ΑΕΚ Β’ . Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν την άτυπη νίκη με 0-1 με γκολ του Γκολφίνου στο 35’ με σουτ που χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννίκογλου. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι για τους Κάτσε και Κοζορώνη, οι οποίοι αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ Καλαμάτα (εκτός απροόπτου σήμερα κιόλας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γιαννίκογλου (Καραχάλιος), Κοζορώνης, Στρούγγης, Κωστούλας, Πέππας, Βαλεριάνος, Κατάλντι, Κάνιας, Κωτσιόπουλος, Τάτος, Μπαράλες (Κάτσε, Τζανακάκης, Γρίβας, Ακόστα, Σάλας, Μουζάκης, Λόπεζ, Ματέους Άλβες, Δρούγας, Τζουργιόνας).

ΑΕΚ Β‘: Αγγελόπουλος, Ραντόνια, Ρόκσον, Χρυσόπουλος, Γιαννούλης, Λέλεκας, Κάτσικας, Λαμαράνα, Γκολφίνος, Πανεράς, Σκόνδρας (Καλλιάρος, Κανελλόπουλος, Γεωργέας, Πήλιος, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Παυλίδης, Σταμούλης, Μουστάκας).

Super League 2-Νότιος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Καλλιθέα- Ηλιούπολη 4-0

Χανιά – Ιωνικός 0-1

Ρεπό: Καλαμάτα

Η βαθμολογία

1. Καλλιθέα 34

2. Χανιά 28

3. Ιωνικός 27

4. Ηλιούπολη 25

5. Καλαμάτα 19

-Η Καλαμάτα έχει έναν αγώνα λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική

Χανιά – Καλαμάτα

Ιωνικός – Καλλιθέα

Ρεπό: Ηλιούπολη