Καλαμάτα: Εγκρίθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την υλοποίηση έργων

Καλαμάτα: Εγκρίθηκαν κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις για την υλοποίηση έργων

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αναγκαίων για την εκτέλεση έργων που υλοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας, εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ελήφθησαν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

-Έγκριση διευθέτησης κυκλοφορίας – σήμανσης εκτελούμενων εργασιών σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «Αναδιάταξη – αναδιοργάνωση πλατείας 23ης Μαρτίου»

-Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση οδών στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας»

-Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση ασφαλτοστρώσεων (τμήματα των οδών Αριστομένους, Γεωργούλη, Σπυροπούλου και Ταξιαρχών)

-Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα του οδικού δικτύου του Δήμου Καλαμάτας για την υλοποίηση του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας με την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ)».

Κατά την ίδια συνεδρίαση, επίσης, εγκρίθηκε η ρύθμιση κυκλοφορίας στην οδό Αναπαύσεως, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση που συνόδευε το θέμα και η οποία προβλέπει την κίνηση των οχημάτων προς βορρά (σ.σ. δηλαδή προς το νεκροταφείο).