Καλαμάτα -Ηλιούπολη σήμερα στο Στάδιο

Καλαμάτα -Ηλιούπολη σήμερα στο Στάδιο

Με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, ο οποίος επέστρεψε για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας, αντικαθιστώντας τον Τόλη Τερζή, η τοπική μας ομάδα θα υποδεχθεί σήμερα την Ηλιούπολη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας και είναι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2 –το πρόγραμμα στο Νότιο Όμιλο θα συμπληρωθεί με το αυριανό παιχνίδι Χανιά-Καλλιθέα που αρχίζει επίσης στις 3 μ.μ., ενώ ρεπό έχει ο Ιωνικός.

Οι, ούτως ή άλλως λίγες, ελπίδες που διατηρούσε η Μαύρη Θύελλα ως ουραγός του «ειδικού» πρωταθλήματος ανόδου, εξανεμίστηκαν μετά τη βαριά ήττα της περασμένης Κυριακής στην έδρα της από τα Χανιά.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι στόχος υπάρχει κι αυτός δεν είναι άλλος από μια αξιοπρεπή παρουσία στα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η χρονιά, κάτι που το «χρωστάει» η ομάδα στον κόσμο της, τον οποίο έχει …κεράσει πολλές πίκρες, ειδικά τη φετινή σαιζόν, και προκειμένου να διασώσει το γόητρό της, «κλείνοντας» με κάποιες θετικές εντυπώσεις.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο κ. Αναστόπουλος μετά την πρωινή χθεσινή προπόνηση συμμετέχουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Κόβαλ, Γιαννίκογλου, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Κωστούλας, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Αρίμπας, Κατάλντι, Άλβες, Τάτος, Λόπεθ, Κάνιας, Κάτσε, Γρίβας, Κωτσόπουλος, Πασάς, Ακόστα, Μπαράλες.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ηλιούπολη
Τα εισιτήρια για τον απογευματινό αγώνα της Καλαμάτας με την Ηλιούπολη διατίθενται και σήμερα το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στη 1 μ.μ. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από το site της ομάδας: https://www.fckalamata.gr/eisitiria/

Ισχύει γενική είσοδος 5 ευρώ και σε αυτή την τιμή μπορούν να εισέρχονται γονείς και παιδιά έως 12 ετών, στο πλαίσιο της οικογενειακής κερκίδας (η φιλοξενία γίνεται σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY).

Tην Κυριακή στη Νεάπολη για την 4η αγωνιστική
Μετά την Ηλιούπολη, η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό. Η αναμέτρηση ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 4 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης (θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action 24). Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο Νότιο Όμιλο θα συμπληρωθεί τη Δευτέρα 8/4 (16:00 / Action 24) με το παιχνίδι Ηλιούπολη-Χανιά, ενώ ρεπό έχει η πρωτοπόρος Καλλιθέα.