Κομματική Οργάνωση Τριφυλίας ΚΚΕ: «Η υποβάθμιση της Τριφυλίας συντελείται μέρα μέρα, εδώ και χρόνια»

Κομματική Οργάνωση Τριφυλίας ΚΚΕ: «Η υποβάθμιση της Τριφυλίας συντελείται μέρα μέρα, εδώ και χρόνια»

Ανακοίνωση για την υποβάθμιση της Τριφυλίας εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Τριφυλίας του ΚΚΕ, όπου και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η υποβάθμιση της Τριφυλίας συντελείται μέρα μέρα, εδώ και χρόνια, με κάθε κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή. Ο Δήμος Τριφυλίας, με 3 μεγάλες πόλεις (οι μεγαλύτερες στο νομό Μεσσηνίας μετά την Καλαμάτα) και συνολικά 52 Κοινότητες, έχει φτάσει στο σημείο που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες κατοίκους του, ούτε για τα στοιχειώδη.

Βλέπουν τις ανάγκες μας ως κόστος. Μας εξυπηρετούν μόνο και όσο βγάζουν κέρδος από εμάς.

[…] Σήμερα υπάρχει λύση, ο μαχητικός, συλλογικός ανυποχώρητος αγώνας του λαού της Τριφυλίας. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια ήταν παρών. Ό,τι “λαμπρό” έγινε το έκανε μόνος του:

-Όταν, τις μέρες των απαγορεύσεων της πανδημίας, διαδήλωνε στην Κυπαρισσία για την ενίσχυση του νοσοκομείου.

-Όταν, με αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, μαζί με άλλα σωματεία και φορείς, προειδοποιούσαν, διεκδικούσαν λύσεις.

-Όταν, μαζικά, διαμαρτύρεται για κάθε πρόβλημα. Με διαδηλώσεις για το κλείσιμο των τραπεζών, των ΕΛΤΑ, για τις κατεστραμμένες υποδομές. Με παραστάσεις διαμαρτυρίας και με κάθε μορφή διεκδίκησης.

-Όταν οι αγρότες, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες, διαδήλωναν για τα δίκαια αιτήματά τους, σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτόν τον αγώνα, το ΚΚΕ είχε αποφασιστική συμβολή όλα τα προηγούμενα χρόνια, πανελλαδικά και στην Τριφυλία. Γι’ αυτό και στις ευρωεκλογές πρέπει να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ. Για να στείλουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα στην Ε.Ε. των μονοπωλίων. Για να στείλουμε το λογαριασμό στους ενόχους, στην κυβέρνηση της Ν.Δ., στη “συμπολιτευόμενη” αντιπολίτευση».