Μεσσηνία: Συλλήψεις ανηλίκων που οδηγούσαν μηχανάκια χωρίς δίπλωμα

Μεσσηνία: Συλλήψεις ανηλίκων  που οδηγούσαν μηχανάκια χωρίς δίπλωμα

Τέσσερις ανήλικοι να οδηγούν μηχανάκια χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία. Μαζί τους συνελήφθησαν και οι γονείς τους.

Αρχικά, συνελήφθη στην Κυπαρισσία από αστυνομικούς του Τμήματος Τριφυλίας ένας 17χρονος Ρουμάνος, γιατί οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 54χρονος πατέρας του, για παραμέληση της εποπτείας του.

Ακολούθως, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Τμήματος Τριφυλίας, συνελήφθη ένας 17χρονος Αλβανός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Μαζί συνελήφθη και ο 41χρονος πατέρας του για παραμέλησή του.

Το απόγευμα της Κυριακής στους Γαργαλιάνους συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Μεσσηνίας ένας 17χρονος, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Μαζί συνελήφθη και ο 49χρονος, πατέρας του.

Λίγη ώρα αργότερα, επίσης στους Γαργαλιάνους, συνελήφθη από τους ίδιους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 15χρονος Ρουμάνος, γιατί επίσης κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας οδηγήσεως. Και σε αυτή την περίπτωση συνελήφθη η 36χρονη Ρουμάνα μητέρα του για παραμέληση της εποπτείας του.