Νεαρός συνελήφθη στην Καλαμάτα με συσκευασίες κάνναβης

Νεαρός συνελήφθη στην Καλαμάτα με συσκευασίες κάνναβης

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται ένας 21χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ποσότητες χασίς. Τη Δευτέρα στην Καλαμάτα συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο υπνοδωμάτιο
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του 21χρονου, τα ξημερώματα της Δευτέρας αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, σταμάτησαν στην Καλαμάτα για έλεγχο το νεαρό. Ο 21χρονος μόλις είδε τους αστυνομικούς πέταξε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία, στην οποία βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με χασίς, συνολικού βάρους 12,4 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην Καλαμάτα, όπου σε ράφια στο υπνοδωμάτιό του οι αστυνομικοί βρήκαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 γραμμαρίων και δύο στιλέτα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και, όπως προέκυψε, οι ποσότητες των ναρκωτικών προορίζονταν για διακίνηση με τιμή πώλησης 10 ευρώ ανά γραμμάριο χασίς.

Επίσης, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 62χρονος, διότι κατείχε εννέα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Στην Καλαμάτα συνελήφθη από τους ίδιους αστυνομικούς και ένας 23χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης βάρους 0,6 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Τέλος, συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Πύλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Πύλου-Νέστορος, ένας 70χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από το Μάρτιο απόφαση του Δ΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για πλαστογραφία και απάτη, ενώ είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 6 ετών.

Β.Β.