Ο Μιλτιάδης έχασε με 4-0 από τον Πανγυθεατικό

Ο Μιλτιάδης έχασε με 4-0 από τον Πανγυθεατικό

Άσχημη πρεμιέρα στα μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, καθώς έχασε με 4-0 από τον Πανγυθεατικό την Κυριακή στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου για τον 5ο Όμιλο.

Η τριφυλιακή ομάδα έκανε άσχημη εμφάνιση , ενώ στο α΄ ημίχρονο έχανε με 3-0.

Τα γκολ του Πανγυθεατικού σημείωσαν  οι Γουόρντεν (20΄ με πλασέ), Παπασπυριδάκος (26΄ με κεφαλιά) και Κουρτέσης (44΄ και 83΄ με πλασέ και εύστοχο κτύπημα πέναλτι αντίστοιχα).

Δοκάρι για τον Πανγυθεατικό είχε ο Κωστάκος στο 12΄ με κεφαλιά.

Διαιτητής ήταν ο Ραφαήλ Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ βοηθοί οι Νικόλαος Μακρής από την ίδια Ένωση και Βασίλειος Θεοδωρόπουλος από την ΕΠΣ Κορινθίας.

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Κουρτέσης (87΄ Ι. Μανιάτης), Κωστάκος, Αναστασάκος, Μανωλάκος (87΄ Κουτσιουμάρης),  Σαμπατάκος (77΄Καρνιάτης), Γουόρντεν (77΄ Δαμαλάκης), Τσάρρι, Παπασπυριδάκος (87΄ Κακούρος), Γιαννόπουλος.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ (Γιώργος Καλόμαλος, Γιάννης Σουρέλης): Κωνσταντακόπουλος, Ιωάν. Τσόπελας, Γεωργιόπουλος, Καντούτσης (88΄ Τάρλεβ), Μπουτσικάκης, Σταθόπουλος, Κατσιώλης (46΄ Δημητρίου), Πολίμος (81΄ Αν. Τσόπελας), Αθανασόπουλος, Μπάρκας, Σαραντόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της 1ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος για άνοδο στη Γ΄ Εθνική είναι τα εξής:

Παναρκαδικός – Παλληξουριακός 1-1

ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων – Ατρόμητος Πατρών 2-0

Ρεπό: Ξενοφών Κρεστένων

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(1, 2 Μαΐου)

Ατρόμητος Πατρών – Παναρκαδικός

Ξενοφών Κρεστένων – ΑΣ Θύελλα Αμπελοκήπων

Παλληξουριακός – Πανγυθεατικός

Ρεπό: Μιλτιάδης


Ηλίας Φωτόπουλος αντί Καλόμαλου στην τεχνική ηγεσία
Μετά την απροσδόκητη βαριά ήττα και την άσχημη εμφάνιση του πρωταθλητή Μεσσηνίας, Μιλτιάδη, στην πρεμιέρα των μπαράζ στο Γύθειο, η διοίκηση αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον Καλαματιανό προπονητή, Γιώργο Καλόμαλο. Όπως αναφέρει σχετικά το ΔΣ του τριφυλιακού συλλόγου: «Ανακοινώνουμε την λήξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή κύριο Γεώργιο Καλόμαλο, ο οποίος συνέβαλε στο μέγιστο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής καθώς και της προσπάθειας για την επίτευξη των υπολοίπων στόχων που είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Πύργου κατέληξαν στο πρόσωπο του έμπειρου προπονητή Ηλία Φωτόπουλου για να αναθέσουν την καθοδήγηση του Μιλτιάδη στην κρίσιμη συνέχεια των μπαράζ που θα καθορίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο Ηλείος προπονητής είναι γνώριμος στο μεσσηνιακό ποδοσφαιρικό χώρο από το πέρασμά του από τον πάγκο του ΑΟ Κυπαρισσίας, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΠΑΟ Βάρδας.