ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές για τις εκλογές της Κυριακής

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές για τις εκλογές της Κυριακής

Ανεβάζουν ταχύτητες τα κομματικά επιτελεία, καθώς απομένουν λιγότεροι από δύο μήνες για τις ευρωεκλογές, και η μεγάλη μάχη δίνεται για την αύξηση των ποσοστών συσπείρωσης.

Από την κυβέρνηση θέλουν να αποφύγουν μια ψήφο διαμαρτυρίας και βάζουν το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες» για να αντιμετωπίσουν διαρροές προς τα άλλα κόμματα.

Την ίδια στιγμή τα κόμματα της αντιπολίτευσης στοχεύουν στην αύξηση των ποσοστών τους σε σχέση με τις περσινές εθνικές εκλογές και βάζουν το δικό τους πήχη στο δρόμο προς τις κάλπες.

Να σημειώσουμε ότι η παρουσίαση των έξι προκρινόμενων υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο ξενοδοχείο “Rex”. Αυτοί είναι οι:  Κωνσταντίνος Τσορώνης Δημήτρης Σταυρόπουλος, (υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ από τη Μεσσηνία), ενώ από τις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες είναι ο Αναστάσιος Ξύδης, η Αικατερίνη Πριφτάκη, ο Αριστείδης (Άρης) Σκούρτης και ο Γιώργος Φαράντος.

Από τους έξι υποψηφίους στις προκριματικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής 14 Απριλίου θα επιλεγεί ένας ή μία.

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αναφέρεται σε “μια πρωτοπόρα διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας για την ανάδειξη, μέσα από την κοινωνία, της λίστας του ψηφοδελτίου μας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024”.

Γενικότερα, τώρα, στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός πως στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα είναι στη δεύτερη θέση και καταγράφει άνοδο στα ποσοστά του σε σχέση με τις μετρήσεις του χειμώνα.

Βέβαια, αναγνωρίζεται πως ιδιαίτερη  σημασία έχει αν το ποσοστό των ευρωεκλογών θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό των περσινών εθνικών εκλογών.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο λαός θα στείλει ένα πολύ μεγάλο μήνυμα στις ευρωεκλογές» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης προχθές σε εκδήλωση, στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποψήφιων των προκριματικών που περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Αττικής.
Α.Π.