ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μεσσήνιος Δ. Σταυρόπουλος υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μεσσήνιος Δ. Σταυρόπουλος  υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές

Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με στόχο την ανατροπή, όπως έχει διακηρύξει ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ περισσότεροι από 200 είναι οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές στις 14 Απριλίου για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Μάλιστα, ο δεύτερος Μεσσήνιος υποψήφιος του ευρωψηφοδελτίου είναι ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. Με καταγωγή από την Κορώνη και μεγαλωμένος στο Λουξεμβούργο, σπούδασε Νομικά στο Λονδίνο, όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία με έμφαση στο ιδιωτικό και εργασιακό δίκαιο.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στο χώρο των χρηματοοικονομικών, όπου εξακολουθεί να εργάζεται ως οικονομικός αναλυτής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «στόχος μου είναι η προώθηση στοχευμένων πολιτικών κατά της ακρίβειας, πολιτικών δημιουργίας ίσων ευκαιριών για τους νέους, η υπεράσπιση των οικονομικών δικαιωμάτων των αγροτών και μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων, η αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και η προστασία των παιδιών.

Η νομική μου κατάρτιση, σε συνδυασμό με την καθημερινή τριβή με την παγκόσμια αγορά στο μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο της ευρωπαϊκής ηπείρου, αποτελούν εχέγγυα της αντιπροσώπευσης των Ελλήνων στην πρωτεύουσα της Ευρώπης.  Μαζί μπορούμε να θέσουμε τα θεμέλια για μια δίκαιη και προοδευτική Ευρώπη».