Αυτοψία στελεχών από «Κτιριακές Υποδομές» για παρεμβάσεις στο γυμνάσιο Κυπαρισσίας

Αυτοψία στελεχών από «Κτιριακές  Υποδομές» για παρεμβάσεις στο γυμνάσιο Κυπαρισσίας

Αυτοψία στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες στελέχη της ΚΤΥΠ Α.Ε. για να δουν και να καταγράψουν την υφιστάμενη κατάσταση και προβλήματα που υπάρχουν, με σκοπό να μελετήσουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του δημάρχου Τριφυλίας αναγράφεται: «Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, από εκπροσώπους της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές” (ΚΤ.ΥΠ.) Α.Ε., στο Γυμνάσιο της πόλης της Κυπαρισσίας. Κατόπιν γενομένης αυτοψίας, ελέγχου και εκτίμησης των προβλημάτων του εν λόγω κτηρίου, διαπιστώθηκε ότι αυτό χρήζει ορισμένων παρεμβάσεων για τη συντήρησή του.

Οι εκπρόσωποι της άνω εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Στραβοδήμος και κ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, σε συνάντησή τους με το δήμαρχο Τριφυλίας, Γεώργιο Λεβεντάκη, κατέθεσαν τις απόψεις τους και δεσμεύτηκαν πως θα πραγματοποιηθεί κάθε αναγκαία βελτιωτική παρέμβαση στο κτήριο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας και θα επισπευτούν οι σχετικές εργασίες.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τόσο τους ίδιους προσωπικά όσο και την ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα του Δήμου Τριφυλίας».