Διευθύνων Σύμβουλος στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Μοριάς Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.» ο δρ Θεόδωρος Κουναδέας

Διευθύνων Σύμβουλος στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Μοριάς Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.» ο δρ Θεόδωρος Κουναδέας

Καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Μοριάς Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α.» ανέλαβε, έπειτα από επιλογή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, ο δρ. Θεόδωρος Β. Κουναδέας.

Όπως, μάλιστα, ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επιλογή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, προς στο πρόσωπό μου, να αναλάβω καθήκοντα ως διευθύνων σύμβουλος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο συλλογικό εγχείρημα να καταστεί η Πελοπόννησος του 2028, Περιφέρεια Πρότυπο, προεκλογική δέσμευση του κ. Πτωχού και πλέον κοινή πρόκληση για τους συνοδοιπόρους, θα εργαστούμε όλοι μαζί με συνεκτικό σχέδιο και υψηλό το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών.

Ως μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και επισκέπτης καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεών και Οργανισμών του ΕΚΠΑ, θα συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο έργο που κλήθηκα να αναλάβω».