Δήμος Μεσσήνης: Μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη, σεβασμό και τιμή στη μητέρα

Δήμος Μεσσήνης: Μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη,  σεβασμό και τιμή στη μητέρα

Με μία εκδήλωση γεμάτη αγάπη, σεβασμό και τιμή στο πρόσωπο που μας φέρνει στον κόσμο και μας φροντίζει σε όλη του τη ζωή, τη μητέρα, πραγματοποίησε προχθές ο Δήμος Μεσσήνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Κατά την εκδήλωση-αφιέρωμα, που είχε τίτλο «μαμά μου», τα παιδιά έφτιαξαν ζωγραφιές και χόρεψαν για τη μητέρα τους. Η αντιδήμαρχος Μεσσήνης Ελένη Τσέλιου- Μουρούφα εξέφρασε τις ευχές της σε όλες τις μαμάδες για την ημέρα, ενώ η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσσήνης Δώρα Βαρανάκη ευχήθηκε για την ημέρα και στη συνέχεια παρουσίασε τα σχολεία που συμμετείχαν στις κατασκευές με τους μαθητές τους, καθώς και τους χορευτικούς συλλόγους και σχολές χορού που παρουσίασαν τα χορευτικά τους αφιερωμένα στις μαμάδες.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορευτικές φιγούρες και τις πιο γλυκές αγκαλιές μαμάδων με τα παιδιά τους όλων των ηλικιών.

Να σημειωθεί πως συμμετείχαν με κατασκευές και ζωγραφιές για τη μητέρα μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης και του Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού «Το πρώτο μας σχολείο», ενώ χόρεψαν οι σύλλογοι και σχολές χορού: ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης, ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Μεσσήνης, ο Σύλλογος «Η χαρά του παιδιού» και η Σχολή χορού «Kinisis TEXNH».