Δωρεάν Έλεγχος για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος στα Διαγνωστικά Falireas Medical!

Δωρεάν Έλεγχος για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος στα Διαγνωστικά Falireas Medical!

Η 31η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος, μια ημέρα αφιερωμένη στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους του καπνίσματος και τη σημασία της διακοπής του.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα αυτής της παγκόσμιας προσπάθειας κατά του καπνίσματος, τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Falireas Medical προσφέρουν δωρεάν εξέταση για την αξιολόγηση του κινδύνου πιθανής καρδιαγγειακής νόσου, αξίας 15,00€, για έναν συγκεκριμένο αριθμό εξεταζόμενων. Παράλληλα, προσφέρεται προληπτικό πακέτο δώδεκα (12) εξετάσεων, στην εξαιρετική τιμή των 9,90€*, με έκπτωση -80%, για μια πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση πιθανής πάθησης.

Δωρεάν Εξέταση

Από τις 30/05 έως 01/06, προσφέρεται δωρεάν η εξέταση Λιποπρωτεΐνη (α) [LP(a)] στα εργαστήρια Falireas Medical:

– Καλαμάτα: για τους πρώτους 150 εξεταζόμενους

– Μελιγαλάς: για τους πρώτους 50 εξεταζόμενους

– Πύλος: για τους πρώτους 50 εξεταζόμενους

– Στούπα: για τους πρώτους 50 εξεταζόμενους

Έκπτωση 80% σε Έλεγχο Καρδιαγγειακού Κινδύνου

Από τις 30/05 έως 15/06, προσφέρεται έκπτωση 80% σε ένα εξειδικευμένο πακέτο εξετάσεων για την πρόληψη και την αξιολόγηση της καρδιαγγειακής υγείας σας. Ο έλεγχος περιλαμβάνει μια σειρά από βασικές εξετάσεις που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων.

Τόσο για την δωρεάν εξέταση όσο και για το προληπτικό πακέτο, είναι σημαντικό ο εξεταζόμενος να είναι νηστικός 10 με 12 ώρες.

Οι Σοβαρές Επιπτώσεις του Καπνίσματος στην Υγεία: Ενημερωθείτε και Προστατευτείτε

Οι επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία είναι πολυάριθμες και σοβαρές, επηρεάζοντας τόσο τους καπνιστές όσο και τους μη καπνιστές μέσω του παθητικού καπνίσματος. Κάποιοι από τους κινδύνους μπορεί να είναι η αύξηση της πίεσης του αίματος, η εμφάνιση αθηροσκλήρωσης και άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας. Παράλληλα, το παθητικό κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο αναπνευστικών προβλημάτων στους μη καπνιστές.

Ενημερωθείτε για τους κινδύνους του καπνίσματος και ενισχύστε την προσπάθεια για μια καλύτερη υγεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://falireasmedical.gr/drasi-kata-tou-kapnismatos-dorean-eksetaseis-kai-prosfores/ ή επικοινωνήστε με το ιατρείο:

Τηλέφωνο: +30 2721 10 10 10

Email: kalamata@falireasmedical.gr