«Έφυγε» από τη ζωή ο Τάσος Μπουρδέκας (Καναλουπίτης)

«Έφυγε» από τη ζωή ο Τάσος  Μπουρδέκας (Καναλουπίτης)

«Ξημέρωσε η χειρότερη μέρα για το χωριό Πλάτη (Καναλουπού). Έφυγε από την ζωή η ψυχή του χωριού, ο αγωνιστής, ο εμπνευστής και δημιουργός της βιβλιοθήκης και του παιδότοπου. Αντίο, Τάσο… Το έργο σου θα μείνει αιώνια, όπως και εσύ. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι».

Με αυτή τη δημοσίευση στην Ομάδα «ΦΙΛΙΑΤΡΑ» στο Facebook χθες νωρίς το μεσημέρι, ο Παναγιώτης Λάλουσης έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Αναστασίου (Τάσου) Μπουρδέκα (Καναλουπίτη) σε ηλικία 63 ετών.

Ο εκλιπών ήταν δραστήριος άνθρωπος και αγαπούσε την Πλάτη και τους συνανθρώπους του. Άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού. Η Πλάτη διαθέτει blog (http://kanaloupou.blogspot.gr) και Δημόσια Ομάδα, καθώς και σελίδα στο facebook (ΠΛΑΤΗ – ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥ), με υπεύθυνο τον Τάσο Μπουρδέκα, παρουσιάζοντας δράσεις και δραστηριότητες από την καθημερινή ζωή στο χωριό, στις οποίες είχαμε αναφερθεί στο «Θ».

Μάλιστα, οι πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις του είναι φωτογραφίες από την παραμονή και ανήμερα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, που τίποτα δεν προμήνυε πως θα ήταν οι τελευταίες.

Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα στον Τάσο και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Του Ηλία Γιαννόπουλου