Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16m3, παρέλαβε προχθές η Δημοτική Αρχή Πύλου-Νέστορος, στο πλαίσιο ενίσχυσης του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας με μια σειρά νέων αποδοτικών ενεργειακά οχημάτων χαμηλών ρύπων, τα οποία θα καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Δήμου.

Όπως σε σχετική δήλωσή του ανέφερε ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας: «Με το νέο απορριμματοφόρο σύγχρονης γενιάς, ο Δήμος συνεχίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου τίθεται σε κυκλοφορία ένα ακόμα απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16m3, ως αποτέλεσμα του σχεδιασμού μας για τον εκσυγχρονισμό όλων των Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Υστέρα από την παραλαβή ενός ανατρεπόμενου φορτηγού βαρέως τύπου, ενός καδοπλυντηρίου, δύο απορριμματοφόρων τύπου πρέσας 12m3 και 16m3 αντίστοιχα, δύο μηχανημάτων έργου και ενός τρακτέρ – πολυμηχανήματος ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου μας ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται.

Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προς τους δημότες για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ μεριμνούμε για την ασφάλεια των εργαζομένων, τη σωστή διαχείριση των πόρων του Δήμου και την εξεύρεση νέων με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη των Υπηρεσιών μας».