Εύη Χριστοφιλοπούλου από Καλαμάτα: «Η ψήφος της 9ης Ιουνίου είναι ψήφος ευθύνης και προοπτικής»

Εύη Χριστοφιλοπούλου από Καλαμάτα: «Η ψήφος της 9ης Ιουνίου  είναι ψήφος ευθύνης και προοπτικής»

Στην Καλαμάτα βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία εν όψει των ευρωεκλογών μίλησε στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Νωρίτερα η κα Χριστοφιλοπούλου είχε εθιμοτυπική συνάντηση με το μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ενώ ακολούθως επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Κατά την ομιλία της στάθηκε στο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης για την Ελλάδα σε μια σειρά από τομείς, όπως η οικονομία, το περιβάλλον και οι μεταφορές.

Δίνοντας έμφαση στην αγροτική παραγωγή, η οποία αφορά άμεσα στη Μεσσηνία, η κα Χριστοφιλοπούλου εξήγησε ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια για την πράσινη μετάβαση και τις νέες καλλιέργειες. Μένοντας σε αυτό, εξήγησε: «Από την άλλη πλευρά, όμως, οι αγρότες θα πρέπει να επιβιώσουν. Είναι η πρώτη φορά που είδαμε τρακτέρ, όχι μόνο στους δρόμους της Αθήνας, αλλά και στις άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, αφού οι αγρότες διατράνωσαν ότι πρέπει να επιζήσουν. Αυτό που είπαν είναι ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στον αγροτικό κόσμο, κυρίως γύρω από τη συνέχιση εισαγωγής προϊόντων τρίτων χωρών χωρίς καν να έχουν τις προδιαγραφές».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής σημείωσε με έμφαση ότι «ήρθε η ώρα η Ευρώπη να στηρίξει τη δική της αγροτική παραγωγή».

Κλείνοντας η κα Χριστοφιλοπούλου σημείωσε ότι η ψήφος της 9ης Ιουνίου είναι ψήφος εμπιστοσύνης και προοπτικής, ενώ κάλεσε τον κόσμο να στρατευθεί με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και να δείξει προτίμηση στο πρόσωπό της.

Χρ.Μ.