Φινάλε της Καλαμάτας στην Καλλιθέα και μετά σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Φινάλε της Καλαμάτας στην Καλλιθέα και μετά σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Για τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2 ετοιμάζεται η ομάδα της Καλαμάτας. Μιας χρονιάς από την οποία μάλλον δεν υπάρχει τίποτα για να κρατήσει κανείς και όλοι θέλουν να ξεχάσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Η τελευταία πράξη θα γραφτεί αυτό το Σάββατο (έναρξη 4.30 μ.μ.) στην Καλλιθέα και θα είναι αρκετά οδυνηρή, καθώς o αγώνας θα συνδυαστεί με τη φιέστα ανόδου στην Α’ Εθνική της αθηναϊκής ομάδας, έναν στόχο που είχε για μια ακόμη χρονιά η Μαύρη Θύελλα και διαψεύστηκε με πολύ άσχημο τρόπο.

Μια πολυτάραχη χρονιά, με οδυνηρές ήττες, πολλές αλλαγές προπονητών, οριακή συμμετοχή στα πλέι οφ και αρνητικό «ρεκόρ», χωρίς νίκη, με μόλις δύο ισοπαλίες και ένα γκολ ενεργητικό σε 7 αγώνες.

Ο αυριανός αγώνας αποτελεί τυπική διαδικασία για την τοπική μας ομάδα, η οποία έχει ήδη στρέψει το ενδιαφέρον της στο σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, οπότε θα επιχειρήσει για μια ακόμη φορά να εκπληρώσει το όνειρο της ανόδου. Ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος επανήλθε στον πάγκο της Καλαμάτας, επιφορτισμένος με αυτή την αποστολή, έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την προσεχή Τρίτη, στην οποία θα εκθέσει τα πλάνα της Μαύρης Θύελλας. Σε προτεραιότητα είναι πάντως το «ξεσκαρτάρισμα» του έμψυχου δυναμικού. Αναμένονται πολλές αποχωρήσεις, ενώ Πασσάς και Κωνσταντινόπουλος υπάρχει η πρόθεση να είναι οι πρώτες ανανεώσεις, ενώ έχει ήδη γίνει γνωστή η επιστροφή του Μπακαγιόκο.