Με pasillo υποδέχθηκαν οι παίκτες της Καλαμάτας την Kallithea που έκανε φιέστα ρίχνοντας 4 γκολ

Με pasillo υποδέχθηκαν οι παίκτες της Καλαμάτας την Kallithea που έκανε φιέστα ρίχνοντας 4 γκολ

Νίκος Αναστόπουλος: Μια αποτυχημένη χρονιά από κάθε πλευρά, η Καλαμάτα δεν είναι για να χειροκροτάει, είναι για να την χειροκροτούν

Με πάρτι στο γεμάτο Ελ Πάσο ολοκλήρωσε η Athens Kallithea τη σεζόν της επιστροφής στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από 18 χρόνια. «Καλεσμένη» στη φιέστα των πρωταθλητών του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 ήταν η Καλαμάτα, η οποία ηττήθηκε με 4-1 και ολοκλήρωσε τα Play Off χωρίς νίκη.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ο αρχηγός, Γιάννης Λουκίνας, με δυο γκολ και μια ασίστ. Μετά το τελευταίο ματς της σεζόν ακολούθησε και η απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές.

Η Athens Kallithea προηγήθηκε στο 7ο λεπτό μετά από εξαιρετική ανάπτυξη. Ο Ουές έσκαψε την μπάλα, ο Βασιλόγιαννης έκανε εντυπωσιακό τακουνάκι πάνω στη γραμμή, ο Ντεμέτριους έκανε το 1-2 με τον Λουκίνα και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ με το 5ο του γκολ στην τρέχουσα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους στο 15ο λεπτό με τον… συνήθη ύποπτο, Γιάννη Λουκίνα. Ο Γεβρέμοβιτς έβγαλε βαθιά μπαλιά ακριβείας, ο αρχισκόρερ της Athens Kallithea βγήκε τετ α τετ με τον Κοβάλ και τον εκτέλεσε με εξαιρετικό τελείωμα για το 2-0.

Oι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και βρήκαν ακόμα ένα γκολ στο 48′. Η μπάλα μετά από απομάκρυνση του Αρίμπας σε σέντρα του Ουές στρώθηκε στον Τσιντώνη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Μαύρη Θύελλα έφτασε κοντά στο γκολ στο 55′ όταν ο Βαλεριάνος έκανε τη σέντρα, ο Μπαράλες εκτέλεσε εξ επαφής αλλά ο Μαρότα με δυναμική προβολή έκοψε σε κόρνερ. Εν τέλει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μείωσε το σκορ στο 65′. Ο Ακόστα πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Κολτσίδα, έβγαλε την μπαλιά και ο πολύπειρος Μπαράλες πλάσαρε τον Πάντο για το 3-1.

Οι πρωταθλητές του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2 είχαν μεγάλες ευκαιρίες για το τέταρτο γκολ με τον Λουκίνα και τον Νεκούλ να αστοχούν από θέση βολής μέσα από την περιοχή και τελικά το βρήκαν στο 88′. O Νεκούλ έσκαψε την μπάλα, ο Λουκίνας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε για το τελικό 4-1. O 32χρονος επιθετικός στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε 18 γκολ σε 28 εμφανίσεις.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Πάντος, Μαρότα (60′ Κολτσίδας), Βλάχος, Γεβρέμοβιτς (80′ Ρόσι), Ουές (60′ Μανθάτης), Μπουλούλης, Μουστακόπουλος, Τσιντώνης, Ντεμέτριους (60′ Νεκούλ), Βασιλόγιαννης (57′ Τόρρες), Λουκίνας

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Αρίμπας, Καρασαλίδης, Κατάλντι (46′ Τάτος – 60′ Κωνσταντινόπουλος), Ματέους (46′ Δρούγας), Γρίβας (46′ Σάλα), Μπαράλες, Ακόστα (78′ Mουζάκης)

Τελική βαθμολογία Play Off Νοτίου Ομίλου Superleague 2:

  1. Athens Kallithea 41
  2. Xανιά 35
  3. Ιωνικός 29
  4. Ηλιούπολη 29
  5. Καλαμάτα 20

gazzetta.gr

Athens Kallithea – Καλαμάτα: Οι παίκτες των φιλοξενούμενων υποδέχθηκαν με pasillo τους πρωταθλητές

Νίκος Αναστόπουλος: Μια αποτυχημένη χρονιά από κάθε πλευρά, η Καλαμάτα δεν είναι για να χειροκροτάει, είναι για να την χειροκροτούν