Μικρή Μαντίνεια: Ενημερωτική συνάντηση για προστασία από δασικές πυρκαγιές

Μικρή Μαντίνεια: Ενημερωτική συνάντηση για  προστασία από δασικές πυρκαγιές

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Προστατεύουμε τη Μικρά Μαντίνεια από πυρκαγιές” θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Μ. Μαντίνειας.

Στην εκδήλωση, που θα συντονίσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας Παντελής Δρούγας, θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί με τους κατοίκους το Σχέδιο «Ιόλαος» και το παράρτημά του σχετικά με την Οργανωμένη Απομάκρυνση Πληθυσμού σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Επιπλέον, θα γίνει προβολή των οδηγιών αυτοπροστασίας και προστασίας της περιουσίας και θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας και την Κοινότητα της Μικρής Μαντίνειας, και είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου στο πλαίσιο σειράς δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα πολιτικής προστασίας.